Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Wat heeft jouw huid nodig?

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Wat heeft jouw huid nodig?
Wat heeft jouw huid nodig?
Leer ervoor te zorgen volgens uw behoeften

Onze huid is de duidelijke weerspiegeling van onze gezondheid. Naarmate de jaren verstrijken, veranderen de huid en de behoeften ervan. Daarom is het noodzakelijk om de producten in onze schoonheidsroutine aan te passen aan elk stadium van de huid. Bij Perfume's club helpen wij u met de juiste voedingsstoffen en behandelingen, afgestemd op uw huidige behoeften, zodat u op elke leeftijd een stralende teint heeft.

Vitamine C, retinol, niacinamide, ceramiden... Je hebt vast al vaak gehoord hoe geweldig sommige van deze actieve ingrediënten zijn, maar weet je echt welke je in je verzorgingsroutine moet opnemen?

In dit artikel vind je een korte samenvatting van de belangrijkste behoeften van onze huid door de jaren heen en de ingrediënten die ons kunnen helpen deze te verbeteren.

Wat heeft jouw huid nodig?

gezichtsvlekken

In de meeste gevallen treedt hyperpigmentatie op in de huid, omdat melanine toeneemt als afweermechanisme, om ons te beschermen tegen vrije radicalen geproduceerd door de zon. Maar er zijn nog andere redenen die een toename van de melanineproductie kunnen veroorzaken. Genetische aanleg, blootstelling aan de zon zonder de juiste bescherming, hormonale veranderingen of de inname van bepaalde lichtgevoelige medicijnen kunnen andere oorzaken zijn. Enkele van de meest effectieve actieve ingrediënten tegen vlekken zijn:

- Niacinamide

- Retinol

- Glycolzuur

- Azelaïnezuur

Gebrek aan helderheid

Enkele van de factoren die ertoe kunnen bijdragen dat onze huid er dof uitziet en geen helderheid heeft, zijn uitdroging, schade veroorzaakt door de zon, vervuiling, klimaat en leeftijd. Ze hebben allemaal een directe invloed op de hydratatie, het uiterlijk en de textuur van onze huid. Als uw huid dof aanvoelt, neem dan de volgende ingrediënten in uw dagelijks leven op:

- Vitamine C

- Glycolzuur

- Amandelzuur

Puistjes en mee-eters

Puistjes en mee-eters zijn een van de meest voorkomende dermatologische verschijnselen. De oorzaken van deze onvolkomenheden zijn hormonale onevenwichtigheden, stress, onjuist gebruik van bepaalde cosmetica die verstopping van de poriën bevorderen, overmatige talgproductie of de ophoping van bepaalde bacteriën onder de huid. Een correcte dagelijkse reiniging en het gebruik van actieve ingrediënten met zuiverende en balancerende eigenschappen zullen u helpen de verschijning ervan te minimaliseren.

- Niacinamide

- Salicylzuur

- Azelaïnezuur

- Thee boom

Rimpels en expressielijnen

Na de leeftijd van 25 jaar verloopt het celdelingsproces langzamer. Dit veroorzaakt een afname van de vezels die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid (collageen en elastine), waardoor de eerste tekenen van veroudering ontstaan. Het stoppen van de tijd is uiteraard onmogelijk, maar er zijn effectieve alternatieven om de tijd te vertragen. Deze ingrediënten zullen je helpen dit te bereiken:

- Vitamine C

- Retinol

- Hyaluronzuur

-AMD

Uitdroging of beschadigde huidbarrière

Een gedehydrateerde huid heeft actieve ingrediënten, bevochtigingsmiddelen en verzachtende middelen nodig, die het lichaam helpen water effectief vast te houden, een beschermende barrière te creëren en het hydratatieniveau te verbeteren. Uitdroging treedt op wanneer de buitenste laag van de huid (stratum corneum) water verliest en ruw en droog wordt. Niet genoeg water drinken, ongepaste cosmetica gebruiken, onbeschermde blootstelling aan de zon, klimaatveranderingen, stress, hormonale veranderingen en sommige ongezonde gewoonten veroorzaken deze schade. Enkele van de actieve ingrediënten die ons zullen helpen het uiterlijk van onze huid te verbeteren zijn:

- Hyaluronzuur

- Ceramiden

- Aziatische vonk

- Ureum

- Glycerine

Roodheid en jeuk in het gezicht

Roodheid, irritatie of een branderig gevoel zijn vaak een reactie op bepaalde cosmetica, veranderingen in het klimaat of plotselinge temperatuur en ook een overgevoeligheid voor bepaalde wrijving. Dit komt voor als u een zwakke huidbarrière heeft die gevoelig is voor prikkelbaarheid. Gebruik altijd vochtinbrengende en verzachtende cosmetica, vrij van geurstoffen en alcohol. Deze actieve ingrediënten helpen je de huid te kalmeren en het uiterlijk ervan te verbeteren:

- Niacinamide

- Calendula

- Aloë vera

- Hyaluronzuur

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen