Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

We duiken in Prada, ontdekken de geheimen ervan

VERHALEN
Prada
We duiken in Prada, ontdekken de geheimen ervan
Sinds 1913 staat Prada synoniem voor avant-gardistische stijl. Opgericht door Mario Prada in Milaan, werd het al snel een modereferentie voor de kwaliteit van zijn afwerkingen. Hierdoor slaagde hij erin de officiële leverancier van het Italiaanse koningshuis te worden.

Het is een van de grootste iconen in de huidige luxesector, het heeft 3 grote waarden die het definiëren: verfijning , avant-garde en excentriciteit.
Prada
Prada is verbonden met millennials, nieuwsgierig en verbonden, creatief en anders, bewust en betrokken; een internationaal popicoon zijn in film, tv en muziek.

IN DE AFGELOPEN JAREN is het exponentieel gegroeid en richt het zich meer en meer op heren- en damesgeuren.

DE 3 ESSENTIALS VAN PRADA PARFUMERIE

PRADA PARADOXE VROUWELIJKE GEUR
Het is het icoon onder alle vrouwelijke geuren, het symboliseert het nieuwe en het eeuwige voor een onmiskenbare vrouw, maar onmogelijk te omschrijven. En natuurlijk de meest gewenste.

Het beste? De fles is navulbaar

Prada bevat de driehoekige vorm en het logo van het Italiaanse bedrijf, zo herkenbaar en toegejuicht, met een ontwerp dat is ontworpen om in de palm van de hand te passen alsof het een verlengstuk daarvan is, in de stijl van een smartphone .
GEUR LES INFUSIES COLLECTIE
Een collectie bestaande uit 9 eau de parfums die de essentie van het geheugen belichamen. Elke geur bevat een kortstondige echo, een verhulde, intense en intieme suggestie. De ervaring wordt gezien als een echte olfactorische déjà-vu , een terugkeer naar een verleden dat resoluut naar de toekomst kijkt.

Een parfum (noch mannelijk noch vrouwelijk) Het resultaat? Verrassender kan het niet zijn . Intense composities, maar tegelijkertijd subtiel, met vluchtige aroma's en ambachtelijke kwaliteit.
Van Perfumes Club laten we je onze TOP 4 favorieten zien:
Prada
Prada
Prada
Prada
PRADA LUNA ROSSA HEREN GEUR
Het is een van de meest herkenbare mannengeuren van Prada; geïnspireerd op de hightech stoffen van de herenmodellijn. Het Luna Rossa-assortiment is een dynamisch contrast tussen menselijke innovatie en de onstuitbare kracht van zijn omgeving. Op zoek naar balans: een warme, elegante en nobele sensualiteit die plaats maakt voor een frisse en revitaliserende reukervaring.
Prada
Een van onze favorieten is Luna Rossa Ocean met een heldere cocktail van kwalitatieve citrus gecombineerd met een kruidig duo van lavendel en salie om een schone en frisse halo te creëren.
Prada
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen