We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Adolfo Dominguez ÉBANO SALVIA

Eau de Parfum spray voor man

EBONY SALVIA eau de parfum spray van Adolfo Dominguez .

Meer dan een geur, een toevluchtsoord. Van het oudste hout. Knus. Vol wijsheid. Niets meer.

HET MERK: De parfumcollectie van Adolfo Domínguez gaat verder dan mode. We claimen het pure, naakte ingrediënt. Een bloem heeft niets meer nodig dan zijn essentie. Wij respecteren de schoonheid van de natuur. Laten we teruggaan naar de wortel, naar onze oorsprong.

DE FLES: Gemaakt van gerecycled glas, recyclebaar en herbruikbaar voor het leven, dankzij het nieuwe draadsysteem. Onze stopper is 100% FSC hout en 0% kunststof. FSC-papieren label uit goed beheerde bossen. Een tijdloos en uniek ontwerp voor de gehele collectie made in Spain.

DE OPVOUWBAAR: Gemaakt van FSC recyclebaar karton uit goed beheerde bossen. We hebben het volume van onze doos met tot wel 40% verminderd, wat helpt om de CO2-uitstoot van het transport te verminderen. Vlakke kleuren en minimalistische afwerkingen om recycleerbaarheid te garanderen en onze voetafdruk te verkleinen.

95% Ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Topnoten: Salie
Hartnoten: Ceder
Basisnoten: Sandelhout

Vertaald door Google
Olfactorische Groepen
Bos Kruidig Fruitig
Green beauty
Natuurlijke ingrediënten
EAN
8410190631472 / 8410190628892
ALGEMENE AANBEVELINGEN Om de geur langer te behouden, breng je je geur aan aan de binnenkant van de polsen en achter de oorlellen. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt. Het rechtstreeks aanbrengen van parfum op kleding kan vlekken, beschadiging en verandering van de stof veroorzaken. Om het geurspoor te verlengen, raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants. CONSERVERING Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.
Vertaald door Google

Adolfo Dominguez - ÉBANO SALVIA - Meningen

Adolfo Dominguez - ÉBANO SALVIA - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen