Biotherm LIFE PLANKTON ampoules

Face moisturizer - Anti aging cream & anti wrinkle treatment - Flitseffect

LIFE PLANKTON REPLUMPING [HA] AMPOULES van Biotherm , gezichtsvullers voor expressielijnen.

Een 8-daagse ampulbehandeling voor intense regeneratie, de perfecte aanvulling op de Life Plankton ™ -verzorgingsroutine. Dankzij de inhoud, met de hoogste concentratie van Life Plankton probiotica samen met biogermenteerd hyaluronzuur, helpt het de expressielijnen te verminderen en de huid snel voller te maken, waardoor de hydratatie verbetert.

Deze ampullen zijn perfect voor die gelegenheden waarbij de huid het hoofd moet bieden (bruiloften, vergaderingen of evenementen, grote feesten, uitstapjes) en extra zorg nodig heeft in de dagelijkse routine. Dankzij de snelle werking kunt u dag na dag resultaten zien die een dikke, sappige en elastische huid bereiken.

In elke ampul vinden we 3 keer meer geconcentreerd dan in de Elixir, voor een onmiddellijk hydraterend vullend effect op het huidoppervlak. De textuur is licht, trekt snel in en heeft een unieke affiniteit met de huid voor een zacht en aangenaam gevoel.

Geschikt voor alle huidtypes. (This text has been translated automatically.)
Leeftijd
Tussen de 26 en 35 jaar / Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag
Texturen
Vloeistof
Formaat
Monodose / Concentraat
EAN
3614272890497

Biotherm - LIFE PLANKTON ampoules - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen