We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Blinkset BLINKSET protectores laterales #coffee

Glazen accessoires

SIDE SHIELDS van Blinkset , model #Coffee.

Zijbeschermers voor zonnebrillen die met de hand zijn vervaardigd in Barcelona, Spanje, waarbij overgebleven leer uit de mode-industrie wordt hergebruikt.

Aan te passen aan de meeste brillen, zodat uw ogen worden beschermd door de bril te dragen die u het leukst vindt. Personaliseer uw bril met exclusieve kleuren en modellen terwijl u uzelf beschermt!

Ze hebben een gepatenteerd bevestigingssysteem waardoor je BlinkSet op je bril kunt plaatsen en jezelf beter kunt beschermen tegen zon en wind. Bescherm uzelf en combineer uw bril met uw kleding volgens het plan dat u voor u heeft liggen.

Ook voor iedereen die allergisch is voor pollen, een oculaire pathologie of kraaienpootjes wil vermijden zonder zijn favoriete zonnebril op te geven.

Inclusief 2 beschermers (rechts en links), 6 clips voor brillen met grote rand en 6 clips voor glazen met kleine rand.
EAN
8432098109266
• Handgemaakt

• Van gerecyclede materialen (overgebleven leer van modeprojecten)

• Geschikt voor alle soorten zonnebrillen

• Ideaal voor mensen met allergieën
Vertaald door Google
Plaats en druk de achterste rand van de gekozen tang in de uiteinden van de beschermers. Bewaar de rest van de klemmen als reserveonderdelen. Steek de stang van de bril door de elastische band van de beschermer en schuif naar de ring. Zorg ervoor dat de bijbehorende zijbeschermer is gekozen (links gemarkeerd met een B). Plaats het pincet op de rand van de glazen en druk licht aan. Pas de zijkanten aan en zorg ervoor dat de maat van de remklauw overeenkomt met de dikte van het frame.

Bekijk voor meer informatie de verklarende video.
Vertaald door Google

Blinkset - BLINKSET protectores laterales #coffee - Meningen

Blinkset - BLINKSET protectores laterales #coffee - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen