Carolina Herrera GOOD GIRL SUPREME

Eau de Parfum spray voor vrouw

GOOD GIRL SUPRÊME Eau de Parfum door Carolina Herrera .

De nieuwe creatie van Carolina Herrera bevat een nieuwe compositie, waarbij de iconische Good Girl opnieuw wordt uitgevonden met een gedurfde nieuwe formule. Suprême herdefinieert het iconische contrast van licht en schaduw en moedigt ons aan om contact te maken met onze meest rebelse kant.

DE OPMERKINGEN . Een compositie met aanwezigheid en kracht, een opening waar de sappen van de delicate bessen worden gecombineerd met de bloemen van de delicate Egyptische jasmijn. Zijn bedwelmende hart bedwelmt met tuberoos en geroosterde tonkabonen voor een verslavende high. De achtergrond heeft een draai aan de romigheid van de tonkaboon, het akkoord van de aardse vetiver is aanwezig en zorgt voor de donkere toets.

DE FLES . De iconische Good Girl- stiletto wordt onderhouden met een verfijnde combinatie van Couture- esthetiek en technische expertise die zijn functionaliteit mogelijk maakt. Deze keer legt het de lat nog hoger met een ondoorzichtig verloopontwerp dat van zwart naar glitter gaat .

De Suprême-geur.

Zo goed om slecht te zijn.

Olfactorische Groepen
Oriental Bloem
Datum van de Presentatie
2020
Ontwerpster
Louise Turner
EAN
8411061972151 / 8411061972168 / 8411061972175

Olfactorische familie: Oriëntaals bloemen

Topnoten: rode bessen en Egyptische jasmijn

Hartnoten: tuberoos en geroosterde tonkaboon

Basisnoten: vetiver

INGREDIËNTEN: Alcohol Denat., Parfum (Geur), Aqua (Water), Linalool, Coumarine, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Limoneen, Benzyl Salicylaat, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Salicylaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Benzylbenzoëlamaat, Alcohol Benzylbenzolamaat, Alcohol

GEBRUIK TIPS

Good Girl Suprême is een geur die behoort tot de Oriental Floral-familie voor vrouwen. Vanwege zijn olfactorische intensiteit is het ontworpen om 's nachts te gebruiken tijdens de koudste seizoenen van het jaar, herfst en winter.

De fixatie op de huid is uitstekend en heeft een onuitputtelijke duurzaamheid.

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur te verlengen, brengt u uw geur aan op de binnenkant van de polsen en achter de oorlel. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Als u parfum rechtstreeks op kleding aanbrengt, kan dit vlekken, beschadigingen en veranderingen in de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en kan het een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Carolina Herrera - GOOD GIRL SUPREME - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen