Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Chanel ULTRA LE TEINT VELVET SPF15

Foundation makeup

Chanel
ULTRA LE TEINT VELVET van Chanel , een langdurige, ultralichte vloeibare foundation met een matte finish.

Voor degenen die alles willen, onvermoeibaar en almachtig, is de "Ultra" -basis gearriveerd. Met een ultralichte en fijne textuur die onmiddellijk in de huid smelt, heeft het een verenigend effect dat onzuiverheden elimineert met een fluweelachtige, matte finish. Emulsie, verenigend, bedekkend, lichte en langdurige textuur: eindelijk mogelijk.

Het heeft het Perfect Skin Affinity-complex om de duur te verlengen en de natuurlijke helderheid van de huid gedurende de dag te behouden. De formule bevat poeders met een verenigend effect dat onvolkomenheden in het oppervlak verzacht en de poriën onmiddellijk glad maakt.Deze semi-transparante halfronde poeders, samen met het Perfect Light Control-complex, verenigen perfect pigmentvlekken, vlekken en roodheid, en dit alles zonder een maskereffect.

Ze hebben SPF15 en een lichte emulsiestructuur, perfect voor de normale tot gecombineerde huid vanwege hun fluweelzachte afwerking.
Leeftijd
Tussen de 18 en 25 jaar / Tussen de 26 en 35 jaar / Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Gemengd / Alle Huidtypes
SPF Bescherming
Gemiddeld (SPF 15 - SPF 25)
Texturen
Vloeistof
EAN
3145891446401 / 3145891446500 / 3145891446609 /...
Hier zijn onze tips voor een gladde huid en langdurige make-up:

-Voordat de make-upbasis wordt aangebracht, moet de huid perfect schoon, strak en gehydrateerd zijn. We raden ook aan om het 2 of 3 keer per week te exfoliëren om onzuiverheden en dode cellen te verwijderen en een gladdere en meer uniforme huid te krijgen.

- Het aanbrengen van elke make-upbasis, ongeacht het applicatiegereedschap (spons, borstel, handen ...) en de textuur (vloeibaar, compact, mousse ...) moet vanuit het midden van het gezicht naar buiten gebeuren, in deze manier zullen we een toon bereiken die perfect homogeen en zonder sneden is.

- U dient het product niet op de oogleden aan te brengen, zodat u ze niet inveegt en het aanbrengen van overgebleven ogen, eyeliners en/of maskers vergemakkelijkt.

- Breng ten slotte een dunne laag poeder aan om de afwerking te matteren en langer in te stellen.
Vertaald door Google

Chanel - ULTRA LE TEINT VELVET SPF15 - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.