Chloé CHLOÉ ROSE TANGERINE

Eau de Toilette spray voor vrouw

CHLOÉ ROSE TANGERINE Eau de Toilette door Chloé . Chloé Eau de Toilette Rose Tangerine-parfum is een fruitige, bloemige compositie, de uitdrukking van een vrije en gedurfde vrouwelijkheid die vrijer en assertiever is dan ooit.

Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid - dit zijn de principes waarop Chloe meer dan 60 jaar geleden in Parijs werd opgericht. De visie van Chloé is een romantisch, elegant en moeiteloos leven met confectiekleding, accessoires en geuren.

Chloé Rose Tangerine-parfum is een uitdrukking van vrouwelijkheid, vrijer en steviger dan ooit.

Het bevat de kenmerkende noot van Chloé: een heldere, frisse en heldere roos die een intrinsiek onderdeel is van de identiteit van deze iconische geur van het merk. Met Rose Tangerine krijgt deze rozennoot een fruitige twist: de heldere, zonnige geur van mandarijn brengt sprankeling in de geur, terwijl een intense zwarte bes met groene ondertonen het karakter ervan versterkt. Een basis van ceder en witte amber voegt een gestroomlijnde, ultramoderne elegantie toe.

De geur is gehuisvest in een moderne, subtiel geplooide fles versierd met een "handgebonden" lint.

Olfactorische Groepen
Bloem Fruitig
EAN
3614229395587 / 3614229395631 / 3614229396997

Chloé - CHLOÉ ROSE TANGERINE - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen