Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Clarins EXTRA FIRMING NUIT crème régénérante anti-rides

Skin tightening & firming cream

Clarins
EXTRA FIRMING NUIT Crème Régénérante Anti-Rides van Clarins . Een verstevigende nachtbehandeling voor de verzorging van alle huidtypes.

Deze regenererende crème stelt ons in staat om de elasticiteit en stevigheid van onze huid te herstellen tijdens de slaapuren, de tijd van de grootste cellulaire activiteit.

Na voortdurend gebruik zullen we bij het ontwaken dag in dag uit de diepste rimpels kunnen waarnemen, zichzelf corrigeren totdat ze onzichtbaar worden en een zachte, energieke en volledig gladde teint achterlaten.

Het helpt ook om de contouren van het gezichtsovaal te hervormen, zodat ons uiterlijk een veel jonger en helderder uiterlijk krijgt.

In zijn formule bevat het het exclusieve anti-vervuilingscomplex van Clarins, dat de huid beschermt tegen externe invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en vervuiling.

De resultaten zijn direct en in slechts 7 dagen is de kwaliteit van onze huid volledig verbeterd en zijn de tekenen van vermoeidheid en vermoeidheid volledig verdwenen.
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Nacht
Texturen
Crème
EAN
3380810194821
Usually bought together

Clarins - EXTRA FIRMING NUIT crème régénérante anti-rides - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.