Decléor AROMESSENCE WHITE MAGNOLIA serum huile essentielle

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

AROMESSENCE MAGNOLIA BLANC Serum-Huile Essentielle de Decléor . Verjongend serum verrijkt met Magnolia voor alle soorten volwassen huid.

Decléor is een expert op het gebied van alles wat met aromatherapie te maken heeft, en het vereert het ons met dit serum in olie, voorzien van krachtige anti-rimpel- en verstevigende eigenschappen, die op onze gezichtshuid werken als een energiecocktail, waardoor het dichtheid, helderheid krijgt en vooral een enorme remedie voor jongeren.

Tegelijkertijd heeft de Magnolia ook ontspannende en kalmerende eigenschappen, dus dit product maakt van ons dagelijkse schoonheidsritueel een uniek en aangenaam moment. Het resultaat is een stevigere, meer stralende huid met vervaagde rimpels.

De formule is verrijkt met andere middelen van 100% natuurlijke oorsprong, die de voeding en hydratatie van de rijpere huid bevorderen en antioxiderende voordelen bieden.

Bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën.
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Olie / Serum
Nature
Organisch
Formaat
Doser
EAN
3395019917645

Decléor - AROMESSENCE WHITE MAGNOLIA serum huile essentielle - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen