Escada CANDY LOVE edt vapo

Eau de Toilette verdamper voor vrouw

Welkom bij Candy Land met CANDY LOVE van Escada , de nieuwe limited edition Eau de Toilette voor dames.

In deze droomwereld begint het avontuur met de zoete en verslavende tonen van Candy Apple , een ware explosie van vreugde die doet denken aan een pretpark vol gelach.

Ontdek de tweede attractie, een delicaat hart van Rosa Centifolia, dat deze heerlijke reis kleurt met zijn delicate en vrouwelijke aroma dat je meeneemt in een carrousel van bloemen.

De Candy Land- verkenning gaat verder met een heerlijke noot van vanille slagroom, een vleugje zoetheid om de geur in een romige knuffel te omhullen. ESCADA Candy Love is dat perfecte schuldige genoegen voor deze winter, ontsnap naar Candy Land !

ESCADA Candy Love is nog lekkerder wetende dat de topnoten afkomstig zijn van natuurlijke ingrediënten: appel, centifolia roos en groene mandarijn.

Deze gourmand en kleurrijke geur is ontwikkeld door het parfumduo Amandine Marie en Nicolas Bonneville.

Kom bij het team! Scan je ESCADA Candy Love-pakket om deel uit te maken van het Candy Love Girl-team. Verschillende meisjes verbonden door een iconisch hart.

Olfactorische Groepen
Bloem Fruitig Gourmanf
Datum van de Presentatie
2020
EAN
3614229396843 / 3614229396850 / 3614229396867

Olfactorische familie: Fruitige Gourmand

Topnoten: Candy Apple (karamelappel)

Hartnoten: Rosa centifolia

Basisnoten: vanille slagroom.

GEBRUIK TIPS

CANDY LOVE van Escada is een geur die behoort tot de Gourmand Fruity-familie voor vrouwen. Vanwege zijn geurnoten is het ontworpen voor elk seizoen, vooral warm is het ideaal voor koude seizoenen.

Het heeft een langdurig spoor en een fantastische projectie.

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur te verlengen, brengt u uw geur aan op de binnenkant van de polsen en achter de oorlel. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Als u parfum rechtstreeks op kleding aanbrengt, kan dit vlekken, beschadigingen en veranderingen in de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en kan het een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

Escada - CANDY LOVE edt vapo - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen