Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Fernando De Castilla SOLERA RESERVA brandy de Jerez 5 años

Brandewijn

SOLERA RESERVA brandy de Jerez 15 jaar Fernando de Castilla . Brandy Gran Reserva van de variëteit Airén. Gemaakt van geselecteerde witte wijndestillaten, gerijpt in vaten met persoonlijkheid en adel. Deze cognac heeft een bijzondere veroudering; Het is het originele en karakteristieke Jerez-systeem van criadera en soleras gecombineerd met een eerdere veroudering van de Amerikaanse eikenhouten vaten. Dit alles, samen met de kenmerken en structuren van de wijnmakerijen en het microklimaat van het gebied, zorgt voor een uniek resultaat met een grote persoonlijkheid. De organopleptische eigenschappen zijn origineel en goed gedefinieerd.

De eerder geselecteerde holanda's van Alquitaras worden gerijpt in jaargangen en later door een systeem van criaderas en soleras in eiken vaten omwikkeld met oude sherry en oude Jerez amontillados.

De brede, schone en elegante eiken tonen passeren de mond met een zachte, evenwichtige en droge smaak, maar ook rond.
Vertaald door Google
EAN
8423360010052
Deze cognac is ideaal om te combineren met chocolaatjes en sigaren.

• Productiegebied: Jerez de la Frontera.

• Type sluiting: kurk.

• Rijping: 15 jaar.

• Afstuderen: 38.
Vertaald door Google
Het is raadzaam om Fernando de Castilla Solera Gran Reserva-brandewijn op kamertemperatuur te serveren en de fles ook op een koele en droge plaats te bewaren.

De minimumleeftijd voor het nuttigen en kopen van alcoholische dranken is 18 jaar. Het wordt aanbevolen om op een verantwoorde en matige manier te drinken, aangezien overmatige consumptie schadelijk kan zijn voor de gezondheid en de samenleving.
Vertaald door Google

Fernando De Castilla - SOLERA RESERVA brandy de Jerez 5 años - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.