Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Ghd ghd max Color crush stijltang limited edition

Hair straightener

Eigenschappen:
Verwachte levering:
Woensdag 3-7-2024
Woensdag 3-7-2024

*Bij benadering voor bestellingen waarvan de bestemming de provinciehoofdstad is. In overige gevallen geldt een vertraging van 1 dag.

ghd max color crush stijltang limited edition van ghd

Nieuwe ghd Max stijltang in levendig rood. Laat uw stijl los met Color Crush.

Maak kennis met de meest gedurfde en energieke collectie van ghd: Color Crush. Dit assortiment biedt je de helderste en meest stijlvolle tinten, waardoor je favoriete gereedschap een explosie van kleur krijgt. Koop de limited edition ghd Max stijltang in opvallend levendig rood, vergezeld van een exclusieve thermische toilettas met bijpassende blauwe details.

Dual-Zone™-technologie voor perfecte resultaten.

  • De ghd Max is ontworpen voor snel en moeiteloos stylen, ideaal voor lang, dik of krullend haar. Met Dual-Zone™-technologie blijft de optimale stylingtemperatuur van 185ºC constant op beide platen, wat zachte en elegante resultaten garandeert zonder de noodzaak van extreme hitte. Zeg vaarwel tegen kroezen en zeg hallo tegen glanzend, gezond haar.

Brede platen met ultraheldere coating.

  • Uitgerust met de breedste keramische platen van ghd, biedt de Max een effectieve en snelle styling. De ultraglanzende coating vermindert kroezen en verbetert de natuurlijke glans van het haar. Met een breedte van 2 cm zijn deze platen perfect voor alle haartypes, waardoor je moeiteloos rechte kapsels of losse golven kunt creëren. Het afgeronde ontwerp met gebogen randen zorgt voor soepel en schadevrij glijden³.

Comfort en veiligheid met slaapmodus.

  • De ghd Max beschikt over een slaapmodus die de styler automatisch uitschakelt na 30 minuten inactiviteit. Bovendien zorgen de universele spanning, beschermplaat, 2,7 m professionele kabel en 2 jaar garantie voor een perfect kapsel waar ook ter wereld.

Maak een stijlstatement met Color Crush.

  • Verbeter uw stylingroutine met de nieuwe Color Crush-collectie van ghd. Breng je stijl en zelfvertrouwen naar voren met deze stijltang die niet alleen je haar transformeert, maar ook een intentieverklaring is.

¹ De hittebestendige thermische hoes mag alleen worden gebruikt met ghd-producten.

² versus originele ghd.

³ versus een brede styler die werkt bij meer dan 200°C.

⁴ 20 juli '20, 80% van de 140 consumenten geeft de voorkeur aan ghd Max boven hun huidige styler, volgens een technische laboratoriumtest op donkerbruin haar in vergelijking met natuurlijk drogen.


EAN
5056668001083
Kleur
Rood
Europese stekker
Europese stekker (mogelijk adapter nodig)

Ghd - ghd max Color crush stijltang limited edition - Meningen

Ghd - ghd max Color crush stijltang limited edition - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen