Guerlain ABEILLE ROYALE huile-en-eau jeunesse

Skin tightening & firming cream

ABEILLE ROYALE huile-en-eau jeunesse de Guerlain. . Waterige anti-aging olie voor alle huidtypes.

Deze anti-verouderingsbehandeling combineert de rijke textuur van een olie, de geconcentreerde kracht van een serum en de frisheid van een lotion, en biedt gebruikers uitgebreide en uitgebreide zorg om de tekenen van veroudering te verzachten en het toekomstige uiterlijk ervan te voorkomen.

Een buitengewone mix van de twee meest exclusieve ingrediënten van Guerlain: Ouessant's Black Bee Honey en Royal Jelly, revolutionaire elementen in de cosmetische sector om een stralende, gladde en zachte huid te verkrijgen. De textuur wordt gepresenteerd in microcapsules, die bij contact met de huid zijn krachten vrijgeven en onmiddellijke resultaten opleveren: huidverkleuring, gladder maken van rimpels en een teint vol licht.

Bovendien heeft het een aangename geur, gecreëerd door Thierry Wasser met tonen van honing, waardoor ons schoonheidsritueel een moment wordt gekenmerkt door zintuiglijkheid en welzijn.
Leeftijd
Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Olie
Formaat
Doser
EAN
3346470613317 / 3346470613324

Guerlain - ABEILLE ROYALE huile-en-eau jeunesse - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen