Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Guerlain ABEILLE ROYALE SERUM SET

Skincare set

Guerlain

ABEILLE ROYALE DOUBLE R Renew & Repair Serum van Guerlain . Een herstellend serum dat stevigheid en helderheid biedt aan alle soorten rijpere huid.

Dit serum bevat de nieuwste corrigerende technologie tegen veroudering die door de firma is ontwikkeld, met een lichte exfoliërende werking, waardoor de regeneratie van de huid wordt bevorderd en de zichtbare tekenen van veroudering worden verzacht. Dit uitzonderlijke product gaat echter verder en oefent zijn werking uit op verschillende huidonvolkomenheden:

· Verstevigt en verbetert de elasticiteit door een liftend effect.

· Minimaliseert het ontstaan van open poriën.

· Vult fijne lijntjes en rimpels op en maakt ze glad.

· Geeft helderheid aan een doffe huid.

· Hervormt het gezichtsovaal en definieert de kenmerken.

Veelzijdig en luxueus, dit serum is een exclusieve behandeling die alleen geschikt is voor de meest veeleisende gebruikers die hun huid een geavanceerde remedie van schoonheid en jeugd willen bieden. Bovendien is de textuur op smaak gebracht met aangename en zoete honingachtige tonen, die ons uitnodigen om een unieke en aangename zintuiglijke ervaring te beleven.

Leeftijd
Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Olie
EAN
3346470615915 / 3346470616394 / 3346470616400 /...
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.