Hugo Boss BOSS BOTTLED ABSOLUTE limited edition

Eau de Parfum spray voor man

BOSS BOTTLED ABSOLUTE, EEUWIG MAN

BOSS BOTTLED ABSOLUTE van Hugo Boss is een heren 'Eau de Parfum' die is opgenomen in de Woody-familie, gelanceerd in 2019.

Een nieuwe interpretatie van de klassieke BOSS BOTTLED gepresenteerd als een limited edition, waarin het mannelijke publiek wordt uitgenodigd om zich te kleden om allerlei soorten gelegenheden te vieren die de hele dag door worden gepresenteerd. Verslavend en intens, het vertegenwoordigt een moderne man, elegant en toegewijd aan verleiding.

Een combinatie van nooit eerder vertoonde noten waarin appel en kaneel een dualisme creëren tussen zuur en zoet, waardoor een verslavend elixer ontstaat.

ITS STELA… Het begin valt op door zijn verkwikkende karakter, dankzij bergamot, appel en pruim. Dan krijgt je hart een meer sensuele toon, van de hand van kaneel en kasjmierhout. Ten slotte voegen edele houtsoorten en musk een verleidelijke toets toe, waarmee de cyclus wordt beëindigd.

BEPERKTE UITGAVE . We worden geconfronteerd met een beperkte oplage, zodat wanneer de voorraad op is, deze niet meer op de markt zal worden gebracht. Mis het niet!

CHRIS HEMSWORTH . De aantrekkelijke Australische acteur is gekozen om deze geur een gezicht te geven. Met een verleidelijke look en ondeugende glimlach belichaamt het perfect de waarden die door het parfum worden overgedragen. (This text has been translated automatically.)
Olfactorische Groepen
Bos
Datum van de Presentatie
2019
EAN
3614229646504

Hugo Boss - BOSS BOTTLED ABSOLUTE limited edition - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen