Hugo Boss THE SCENT ABSOLUTE

Eau de Parfum spray voor man

INTENSITEIT EN VERSLAVING, HET NIEUWE GEUR VAN BOSS

BOSS THE SCENT ABSOLUTE van Hugo Boss is een heren 'Eau de Parfum' die is opgenomen in de Woody Oriental-familie, in 2019 gelanceerd door parfumeur Bruno Jovanovic.

Een nieuwe interpretatie van de klassieker THE SCENT waarin je experimenteert met aromatische intensiteit. Een combinatie van exclusieve en stimulerende ingrediënten die de zintuigen aanspreken, waardoor dit parfum een echt verslavend elixer is. Zijn olfactorische silhouet blijft een verleidelijke en onweerstaanbare man beschrijven, zeker van zichzelf en die stap voor stap een onuitwisbare indruk achterlaat.

Deze lancering die vergezeld gaat van zijn vrouwelijke versie, creëert een zeer intieme alliantie van zeer speciale en volledig zintuiglijke aroma's.

ITS STELA… Het begin valt op door zijn pittige en stimulerende karakter, dankzij de gember. Dan krijgt je hart een meer sensuele en verleidelijke toon, dankzij de Maninka-vrucht (algemene noot in alle versies van deze geur) en de Mondia-wortels. Ten slotte zorgt vetiver voor een roker- en drogere toon, waarmee de cyclus wordt beëindigd.

AFRODISIAC ESSENCE. Dankzij een van de hoofdnoten, de maninka, ook wel bekend als "de magische vrucht", kunnen we deze release omschrijven als een afrodisiacum, vanwege de bemoedigende eigenschappen die deze vrucht heeft.

EMBBLEMATISCHE FLES . Het wordt gepresenteerd in de representatieve fles van de volledige THE SCENT-collectie, gemaakt van zwaar gefacetteerd glas, geplaatst in een metalen kooi, om de rijke intensiteit van een absoluut verslavende Eau de Parfum voor mannen vast te leggen en te bevatten.
Olfactorische Groepen
Bos Oriental
EAN
3614228719056 / 3614228719049

Hugo Boss - THE SCENT ABSOLUTE - Meningen

5
About 5
2 Meningen
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
14-01-2020
The best !
The best! It’s one f the perfumes I like the most.
Has this comment been useful for you? (0)
Ron
Verified purchase
Geslacht:
Man
Age:
Meer dan 50 jaar
Has been using this product for:
Between 6 months and 1 year
Ron recommends this product
20-09-2019
Great scent
Many compliments received and I love the scent myself. All varieties are great!
Has this comment been useful for you? (0)
Terry
Verified purchase
Geslacht:
Man
Age:
---
Has been using this product for:
Between 3 and 5 years
Terry recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen