Jean Paul Gaultier SO SCANDAL!

Eau de Parfum spray voor vrouw

WAT EEN SCHANDAAL! HOE DURF JE? ZO EXTRAVAGANT

ZO SCHANDAAL! De Jean Paul Gaultier is een vrouwelijke Eau de Parfum die behoort tot de olfactorische familie van bloemen. Dit is een nieuwe toevoeging aan de SCANDAL-collectie, die op humoristische wijze een nog brutaler en sensuelere vrouwelijkheid onthult dan de vorige, gelanceerd in 2020.

Het is een compositie genaamd Grand Floral, een zeer exragante, extreme en bedwelmende reukpiramide. Een stellair uiterlijk: oranjebloesem. Een hart van sensuele elegantie: jasmijn en tuberoos. Een achtergrond die verslaving veroorzaakt: melkachtige noten waardoor je gek wordt.

INFARCTIE BENEN . ZO SCHANDAAL! Het heeft hetzelfde flesontwerp als het origineel. Het heeft zijn roze toon veranderd voor een veel intensere en violette kleur en een gefacetteerde glazen fles, maar het behoudt natuurlijk zijn stop in de vorm van zeer lange vrouwenbenen met een schoen met hoge hakken.

ZO COUTURE. Een modeshow, haute couture die voor niemand beschikbaar is. Klasse en glamour, maar in echte Gaultier-stijl. Dat is de setting waarop deze nieuwe geurspoorgeur is geïnspireerd. Een vrouw die rondloopt in een eenvoudig smokingjasje en op blote benen. Het laat iedereen versteend, verontwaardigd en overweldigd achter.

IRINA SHAYK EN ROSSY DE PALMA. Beiden zijn al lange tijd muzen van het bedrijf en speelden al eerder in campagnes voor SCANDAL. Beiden hebben die schandalige essentie, schoonheid in al zijn vormen.
Olfactorische Groepen
Bloem Chypre
Datum van de Presentatie
2020
EAN
8435415032520 / 8435415032544 / 8435415032551

Jean Paul Gaultier - SO SCANDAL! - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen