Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Kérastase GENESIS bain hydra-fortifiant

Hair loss shampoo - Anti hair fall shampoo

Kérastase
GENESIS bain hydra-versterkend middel van Kérastase . Een versterkende shampoo tegen vallen en breken voor fijn en vettig haar.

Ontdek het nieuwe assortiment GENESIS-zorg, een complete behandeling met dubbele anti-valwerking voor verzwakt en vatbaar voor vallend haar. Beschermt op de hoofdhuid de wortels verzwakt door interne factoren zoals stress, hormonale onevenwichtigheden of diëten, terwijl het breken van de vezels in het midden en de uiteinden wordt voorkomen als gevolg van externe factoren zoals borstelen, warmtegereedschap of vervuiling.

Deze versterkende shampoo zorgt voor een royaal schuim dat onzuiverheden en overtollige olie verwijdert voor lichtere manen terwijl het de vezels versterkt om breukverlies te verminderen.

Het is verrijkt met inheemse Edelweis-cellen, bekend om hun antioxiderende kracht, en gemberwortel bekend om zijn beschermende werking tegen externe aanvallers. Bovendien heeft het een aangename geltextuur en een heerlijke, frisse en verkwikkende bergamotgeur, met citrus- en bloemige noten die een vitale en positieve stemming bevorderen.
Usually bought together

Kérastase - GENESIS bain hydra-fortifiant - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.