Lancôme ADVANCED GÉNIFIQUE yeux

Dark circles, eye bags & under eyes cream

GEAVANCEERDE GÉNIFIQUE Yeux de Lancôme . Een geavanceerde oogcontourbehandeling die constant vecht tegen huidige en toekomstige tekenen van veroudering.

Vervuiling, stress of slaapgebrek zijn de belangrijkste oorzaken van een doffe uitstraling, zonder licht en voortijdig verouderd. Om deze reden lanceert Lancôme ADVANCED GÉNIFIQUE Yeux , een antiverouderingscrème voor de ogen die wereldwijd inwerkt op zowel huidbeschadiging, om de lichte en natuurlijke uitstraling te herstellen.

Dankzij zijn innovatieve formule, die zorgvuldig is ontwikkeld na jarenlang onderzoek op basis van probiotische extracten, bevordert het de vermindering van fijne lijntjes en rimpels, de vermindering van donkere kringen en de decongestie van wallen.

Het heeft een aangename, snel absorberende crèmetextuur die onmiddellijk in de huid doordringt, waardoor het gebied volledig comfortabel blijft en vrij is van tekenen van uitdroging.

Na gebruik is de look volledig gerevitaliseerd en uitgerust, krijgt hij zijn natuurlijke jeugd terug en is hij fris en energiek om de dag door te komen.
Leeftijd
Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Crème
EAN
3614272250468

Lancôme - ADVANCED GÉNIFIQUE yeux - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen