Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Lancôme HYPNÔSE DRAMA MASCARA SET

Makeup set & kits

Lancôme
HYPNÔSE DRAMA Lancôme- masker . Een langdurig masker dat het volume van de wimpers ongelooflijk vergroot en optimaliseert om ons een intense, verleidelijke en volledig aantrekkelijke look te bieden.

Dit masker heeft een exclusieve, grote, gebogen applicatorborstel, waarmee we de wimpers in één beweging kunnen impregneren met de benodigde hoeveelheid masker, waardoor de verschijning van klontjes of hun gewicht als gevolg van overtollig product wordt voorkomen.

Bovendien is de langdurige formule verrijkt met intense kleurpigmenten, die onze wimpers bevlekken en ons 24 uur lang een verbluffend betoverend resultaat bieden.

Het resultaat is een oneindige en volledig verfraaide look, die in één oogwenk kan betoveren, verleiden en hypnotiseren.
EAN
3614273392563
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.