Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

L'Oréal Professionnel AMINEXIL ADVANCED anti-thinning hair programme

Hair loss treatment

L'Oréal Professionnel
AMINEXIL ADVANCED van L'Oréal Professionnel . Een intensieve haarbehandeling die de activiteit van de wortel stimuleert om de dichtheid van de haarvezels, van de wortels tot de punten, te behouden.

Dit complete en effectieve haarprogramma is gebaseerd op de hoofdingrediënten, Aminexil en Omega-6 Complex, die achtereenvolgens verantwoordelijk zijn voor het versterken van de verankering van de haarvezel aan de hoofdhuid, waardoor wordt voorkomen dat deze valt en tegelijkertijd valt , boost wortelactiviteit om beschadigde vezels te herstellen en opnieuw op te bouwen.

Dit alles vertaalt zich in een aanzienlijke vermindering van haaruitval en in een toekomstige groei die sterker, resistenter en gezonder is.

Na deze behandeling zijn de resultaten ongeëvenaard, aangezien we in slechts 42 dagen zullen hebben bereikt dat 8000 haren hun levenscyclus hebben verlengd.
Haartype
Alle Haartypes
Formaat
Monodose
EAN
3474636505845 / 3474636505852

Deze behandeling heeft voornamelijk de volgende troeven:

  • Aminexil, versterkt de verankering van de vezel aan de hoofdhuid.
  • Omega-6-complex, stimuleert de wortelactiviteit.
  • Essentiële voedingsstoffen voor een goede haargroei.
Vertaald door Google
Als we constant haarverlies hebben, moeten we gedurende 6 weken dagelijks 1 ampul aanbrengen. Integendeel, als de val incidenteel is of voor iets tijdelijks, wordt aanbevolen om wekelijks 3 ampullen te gebruiken.

Breng de ampul rechtstreeks aan op de schone en vochtige hoofdhuid. Masseer vervolgens om de absorptie te versnellen.
Vertaald door Google
Deze behandeling is geïndiceerd voor gebruikers met haarverlies, constant of tijdelijk.

Om de resultaten van de behandeling te verbeteren, raden we aan het gebruik ervan te combineren met de rest van de producten uit dezelfde collectie.
Vertaald door Google

L'Oréal Professionnel - AMINEXIL ADVANCED anti-thinning hair programme - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.