Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Max Factor PERFECT STAY long lasting kajal

Eyeliner pencils

Max Factor
PERFECT VERBLIJF langdurige kajal van Max Factor . Eyeliner potlood.

Een effectieve langdurige en waterdichte eyeliner. Biedt een glanzende afwerking. Het vlekt niet, het beweegt niet en het is gemakkelijk te blenden. Biedt een ultragladde applicatie.
Vertaald door Google
EAN
3614228694360 / 3614228694414 / 3614228694377 /...
Hier zijn enkele tips en trucs om het aanbrengen van de eyeliner eenvoudig, precies en symmetrisch te maken:

- Breng op de schone en strakke huid van het bovenste ooglid een oogbasis aan, en als dat niet lukt, doorschijnende poeders, zodat we overtollig vet uit het gebied verwijderen.

- Kantel je hoofd iets naar achteren en houd je ogen op een kier tijdens het aanbrengen, zodat je het resultaat in de spiegel kunt zien.

- Het begint met het bovenste ooglid. Trek een lijn van het traankanaal naar de buitenste ooghoek. Als u op zoek bent naar een meer natuurlijke afwerking, kunt u de lijn vervagen met een penseel.

- Vervolgens, op het onderste ooglid, wordt de applicatie omgekeerd en beginnen we vanuit de externe hoek naar het traankanaal, altijd langs de wimperlijn.

- Breng tenslotte een mascara aan om je look te verdiepen en de make-up af te werken.
Vertaald door Google

Max Factor - PERFECT STAY long lasting kajal - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.