Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Nuxe LE MATIN DES POSSIBLES

Eau de Parfum spray voor vrouw

Nuxe
HEB HET GEVOEL DAT DE WERELD VAN ONS IS

LE MATIN DES POSSIBLES door Nuxe is een vrouwelijke Eau de Parfum die behoort tot de familie van bloemengeuren . Het maakt deel uit van de Eaux de Parfum-collectie van het Franse bedrijf, samen met Le Soir des Possibles, de nachtversie.

Het werd in 2018 geboren uit de hand van parfumeur Quentin Bisch, die werd geïnspireerd door het exacte moment waarop de zon opkomt boven de horizon en de wereld verlicht met zijn eerste stralen.

Dit ontwaken wordt weergegeven door een energetische reukpiramide met voornamelijk citroenzuur, frisse en bloemige tonen. Bij de uitgang vinden we petitgrain, het hart stroomt over van de oranjebloesem en op de achtergrond staat een zachte en delicate kasjmier musk.

MINIMALISTISCHE FLES . Geïnspireerd door het concept van 'instinctieve schoonheid' is de fles heel eenvoudig en zorgt hij voor vormen terwijl hij met kleuren speelt om een blok vol glas te laten zien, met een geel verloop dat de vitaliteit in flessen aangeeft.

VAN NATURE. Nuxe staat bekend om zijn verzorgings- en schoonheidsproducten waarvan de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn en van uitzonderlijke kwaliteit. In dit parfum vinden we 85,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

ALLES IS MOGELIJK. Het brengt ons naar een echte en actuele wereld, waarin vrouwen elke ochtend kracht verzamelen om een nieuwe dag tegemoet te gaan. Vol licht, vol vitaliteit.
Olfactorische Groepen
Fris Bloem
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3264680015502

Nuxe - LE MATIN DES POSSIBLES - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.