Nuxe NUXURIANCE GOLD sérum nutri-revitalisant

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

NUXURIANCE GOLD Nuxe Nutri-Revitalizing Serum , een wereldwijd anti-aging serum voor een droge, leeftijdsgevoelige huid.

Met een absoluut anti-verouderingsvermogen en voedende en regenererende natuurlijke complexen, is dit serum de oplossing voor meerdere tekenen van veroudering in de rijpere huid. Dankzij de kracht van de bi-bloemige cellen van saffraan en bougainville, steeg het porselein oleoactief en bereikte de sheaboter blijvende resultaten op het gebied van regeneratie, voeding en helderheid.

Bij voortdurende toepassing wordt de huid versterkt om alle zichtbare tekenen van veroudering geleidelijk te elimineren en het uiterlijk ervan te verminderen, wat de natuurlijke helderheid van de huid bevordert. Het resultaat is een stralend, versterkt gezicht met een huid die er minder mooi uitziet en beter bestand is, met vervaagde vermoeidheidsvlekken, een opgehelderde en strakke huid, mooier en vol leven.

Het geheim zit hem in de formule, met 4 patenten in Frankrijk en 92,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bovendien heeft het een aangename geur op basis van witte bloemen en sandelhout dat vrouwelijkheid en elegantie vertegenwoordigt.
Leeftijd
Meer dan 50 jaar
Huidtype
Droog
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Serum
Formaat
Doser
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3264680015939
Usually bought together

Nuxe - NUXURIANCE GOLD sérum nutri-revitalisant - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen