Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Nuxe SUPER SERUM [10] le concentré anti-âge universel

- Anti aging cream & anti wrinkle treatment - Skin tightening & firming cream

Nuxe

SUPER SERUM [10] Nuxe universeel antiverouderingsconcentraat . Een wereldwijd serum tegen veroudering voor alle huidtypes.

Dit nieuwe serum is het resultaat van de fusie van specialisaties van het Nuxe-laboratorium in plantaardige oliën en antiverouderingsbehandelingen. Het heeft natuurlijk hyaluronzuur dat verrijkt is met duizenden microkorrels gefractioneerde plantaardige oliën.

Vanaf de eerste druppels wordt de huid getransformeerd: gladder, versterkt en stralend. In slechts een paar weken tijd is de doeltreffendheid tegen veroudering bewezen: rimpels en fijne lijntjes worden wazig, de huid wordt gladder en steviger en vlekjes worden gecorrigeerd, waardoor een meer uniforme teint achterblijft. Uiteindelijk werkt de huid alsof hij 10 jaar jonger is.

De aangename textuur is fris en zijdezacht en heeft een natuurlijke geur met subtiele groentetonen.

Geformuleerd met 95% van de totale ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Veganistisch Gemaakt in Frankrijk.

Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Olie / Serum
Nature
Organisch / Veganistisch
Formaat
Doser
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische / Dermocosmetica
EAN
3264680023323

De belangrijkste troeven zijn:

  • Natuurlijk hyaluronzuur. Het wordt verkregen door plantenbiotechnologie en dringt snel door de huid.
  • Microkorrels van gefractioneerde plantaardige oliën. Deze oliën worden gefractioneerd en vervolgens weer samengevoegd met een selectie van hun meest waardevolle vetzuren voor een perfecte affiniteit met de huid. Ze zijn van nature ingekapseld in microsferen die pas op het moment van aanbrengen met de huid versmelten.
  • Gepatenteerd plantencomplex in Frankrijk met inheemse Edelweiss-cellen. Dankzij een plantenbiotechnologisch proces, celkweek in het laboratorium, vermenigvuldigen inheemse Edelweiss-cellen zich uit een klein plantfragment. De doeltreffendheid ervan tegen veroudering is het onderwerp van een patent.
Breng het serum 's ochtends en / of' s avonds aan voor de dagelijkse behandelroutine, op een volledig schone en droge huid. Extraheer een halve pipet en breng aan op gezicht, hals en decolleté, waarbij de oogcontouren worden vermeden. Verspreid tot het volledig is opgenomen en breng de crème vervolgens dag of nacht aan.
Dit serum wordt aanbevolen voor alle huidtypes, vooral voor diegenen die zich zorgen maken over gebrek aan hydratatie, rimpels, verlies van stevigheid en puistjes. Het kan dagelijks, 's ochtends en' s avonds worden aangebracht als eerste stap van de behandelingsroutine op gezicht, hals en decolleté.

Nuxe - SUPER SERUM [10] le concentré anti-âge universel - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.