Ralph Lauren POLO DEEP BLUE

Eau de Parfum spray voor man

Polo Deep Blue herenparfum van Ralph Lauren roept moderniteit en verfijning op, een geur voor een elegante en eigentijdse man. Polo Deep Blue zit boordevol verfrissende en sappige contrasten die overgaan in zeer verfijnde minerale geurpieken.

Polo Deep Blue is een parfum gemaakt in het jaar 2020 en behoort tot de Aromatic olfactorische familie. De grote innovatie van dit herenparfum is het CristalFizz aromatische molecuul dat zorgt voor een superieure intensiteit en fixatie op alle niveaus van de geur. Een stimulerend parfum dat opent met een golf van verfrissende citrus en groene mango. In het hart voegen aromatische cipressen en klei een ander niveau van verfijning, frisheid en sensualiteit toe. Het sap eindigt met sprankelende basisnoten van zout mineraal, Deep Ocean Accord om energie te geven en te activeren.

De Polo Deep Blue Parfumfles reproduceert de vormen van de Polo Blue-lijn van Ralph Lauren. Een kristal in blauwe gradiënten, robuust, met stevige, elegante en gebogen lijnen. Omzoomd met metallic zilver en aan de voorkant het merk Polo Ralph Lauren.

Olfactorische Groepen
Water Aromatisch
Datum van de Presentatie
2020
EAN
3605972230560 / 3605972230324

Ralph Lauren - POLO DEEP BLUE - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen