Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Ralph Lauren POLO BLUE VOORDEELSET

Perfume set voor man

EEN KLASSIEK GETINT MET ELEGANTIE, INTENSITEIT EN SOPHISTICATIE

Polo Blue van Raplh Lauren is een "Eau de Parfum" voor heren van de Woody Aromatic-familie. Dit is een nieuwe toevoeging aan het iconische 'Polo Blue'-assortiment, dat Ralph Lauren met intensiteit, elegantie en een beetje volwassenheid schenkt. Daarin wordt een slanke en ongedwongen man getekend, die ondanks zijn informele uitstraling elegantie uitstraalt. Een volwassen en evenwichtige man, die weet hoe hij zijn voorkeuren vast kan houden en krachtig voor zijn doelen kan vechten.

Deze geur werd in 2016 gelanceerd door parfumeur Carlos Benaim. Daarmee wilde de firma nog een stap verder gaan en dit beroemde jeugdparfum introduceren bij een meer volwassen publiek Om dit te doen, wilden ze de essentie van Polo Blue niet uitwissen, maar kozen ze ervoor om het spoor ervan te intensiveren en zo een meer verfijnde toon te geven. .

De reukpiramide begint met een frisse wind, veroorzaakt door citrus- en mariene elementen, zure en waterige tonen versmelten tot een enkel aroma, dat een mannelijk en krachtig hart verwelkomt, gecreëerd door lelie, salie, basilicum en citroenverbena. Ten slotte is de basis het deel dat het meest intensiveert, gebaseerd op houtachtige, sensuele en verleidelijke tonen.

SPORTERS. Deze geur is een duidelijke knipoog naar de sportwereld en wil aantonen dat je tijdens het oefenen verfijning en elegantie kunt behouden.

BLAUWE Kruik. Als symbool van alle elementen die het vertegenwoordigt, neemt de fles een intens blauwe kleur aan, die in deze versie wordt geïntensiveerd. Simpele en pure lijnen en met alleen het kenmerkende logo op de voorkant gestempeld. Classicisme en elegantie aan de oppervlakte.

TOP VERKOOP. In het jaar van zijn lancering bereikte deze geur wereldwijd het hoogtepunt van succes en blijft tot op de dag van vandaag een van de best verkochte klassiekers voor herenparfumerie. Het bedrijf hoopt dat deze nieuwe versie dezelfde acceptatie krijgt als zijn voorganger.

Olfactorische Groepen
Fougere Aromatisch
EAN
3605972174789
Meningen van klanten
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen