We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Singuladerm XPERT SUBLIME concentrated youth serum

Anti aging cream & anti wrinkle treatment

XPERT SUBLIME geconcentreerd jeugdserum van SINGULADERM .

XPERT Sublime is een intensief verjongend serum met een concentratie van 10% Acetyl-octapeptide-3, 2% NeØclair-Pro™, 2% Cyclodextrines en 1% Meiview™ dat expressierimpels effectief vermindert, decongestie bevordert en DNA-herstelsystemen bevordert in cellen met fotoveroudering en vermoeidheid huid en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Het resultaat is een jonge, gladde, stevige, stralende en beschermde huid.

Anti-aging serum met een lichte en frisse textuur. Dermatologisch getest.

De opname van ultramoderne multifunctionele peptiden in de nieuwe formulering versterkt de celbeschermingsmechanismen en bevordert hun herstel tegen milieuschade en dagelijkse stress.

Met het gebruik van dit geconcentreerde anti-aging serum verkrijgt u een vermindering van de diepte van rimpels tot 63% (In vivo studie. Maximale waarde in topografische analyse van de huid bij 17 vrijwilligers die siliconen mallen gebruiken) dankzij de werking van zijn biomimetische peptide dat zorgt voor een anti-expressie rimpeleffect en het krachtige NeØclair-Pro™ biomimetische peptide werkt door de interne mechanismen van de huid te activeren, waardoor de natuurlijke capaciteit op het gebied van ontgifting, anti-oxidatie en anti-ontsteking wordt vergroot voor een 360º anti-vervuilingseffect .

Vertaald door Google
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Behandeling
Dag en Nacht
Texturen
Serum
EAN
8436564661647
COMPONENTEN: Dit gezichtsserum heeft een concentratie van 10% Acetyl-octapeptide-3, 2% NeØclair-Pro, 2% Cyclodextrines en 1% Meiview die de diepte van expressierimpels verminderen, het herstel van cellulair DNA in de door licht verouderde en vermoeide huid bevorderen. voortijdige veroudering van de huid te voorkomen.
Vertaald door Google
GEBRUIKSAANWIJZING: Breng dit anti-rimpelserum dagelijks, 's morgens en' s avonds, aan op een schone huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes tot het volledig is opgenomen; breng vervolgens de meest geschikte behandelcrème aan.
Vertaald door Google

Singuladerm - XPERT SUBLIME concentrated youth serum - Meningen

Singuladerm - XPERT SUBLIME concentrated youth serum - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen