Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Solgar GLUCOSAMINA MSM COMPLEX

Otros suplementos

GLUCOSAMINE MSM COMPLEX van SOLGAR . Gewrichten bestaan uit veel elementen, zoals spieren, pezen, ligamenten en kraakbeen, die gevoed en gezond moeten worden gehouden. Gewrichten en kraakbeen helpen ons gemakkelijk te bewegen.

Glucosamine is aanwezig in botten en kraakbeen en wordt beschouwd als een van de belangrijke componenten ervan. Deze geavanceerde formulering van Solgar met glucosaminehydrochloride (niet van schaaldieren) biedt ook MSM, gemberwortel, witte wilgenschors, vitamine C en mangaan, wat bijdraagt aan de vorming van bindweefsel en collageen voor botten en kraakbeen.

Voordelen:

• Draagt bij aan de vorming van bindweefsel.

• Draagt bij aan de vorming van collageen om de functie van botten en kraakbeen te verbeteren.

• Helpt botten en gewrichten in goede conditie te houden.

• Niet van schaaldieren.
EAN
0033984013148
Samenstelling: Glucosaminehydrochloride, glucosamine, MSM (methylsulfonylmethaan), wilg (Salix alba), gember, vitamine C, mangaan, microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, cellulosegom, plantaardige glycerine.
Vertaald door Google
Hoe te gebruiken: Neem 3 capsules per dag.
Vertaald door Google
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Alle Solgar-producten voldoen aan de strengste criteria van uitmuntendheid in de branche. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en innovatief sinds 1947. 98% van de Solgar-gebruikers is tevreden en beveelt het merk aan.

Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Vertaald door Google

Solgar - GLUCOSAMINA MSM COMPLEX - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.