Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

Strivectin ADVANCED RETINOL intensive night moisturizer

Skin tightening & firming cream

Strivectin
ADVANCED RETINOL intensieve nachtcrème van StriVectin . Anti-rimpel nachtcrème verrijkt met Retinol voor alle huidtypes.

Retinol is een actief ingrediënt dat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert, zodat de huid verbetert en haar natuurlijke elasticiteit herstelt, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd. Bovendien is het het beste actieve ingrediënt om fotoveroudering om te keren, omdat het de celregeneratie bevordert en versnelt.

Deze nachtcrème profiteert van de uren slaap en verhoogde cellulaire activiteit, om de huid alle voordelen van Retinol te bieden en de mogelijke irriterende effecten te minimaliseren. De formule vermindert het verschijnen van lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid en verfijnt de textuur om de schoonheid en natuurlijke jeugd te herstellen.

De effectiviteit is grotendeels te danken aan de gepatenteerde NIA-114-technologie, een klinisch bewezen combinatie van niacine en vitamine B3, die de huidbarrière versterkt en de efficiëntie van andere cosmetische ingrediënten verhoogt.

Bij het ontwaken kunnen we een aanzienlijke verbetering van de huid ervaren: gladde rimpels, stralende en gelijkmatige teint, oneffenheden tot een minimum beperkt en een volledig verfijnde aanraking.
Leeftijd
Tussen de 36 en 50 jaar / Meer dan 50 jaar
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Nacht
Texturen
Crème
Parafarmaceutische
Parafarmaceutische
EAN
0810907022285
Usually bought together

Strivectin - ADVANCED RETINOL intensive night moisturizer - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.