Yves Saint Laurent L' HOMME LE PARFUM

Eau de Parfum spray voor man

PRINT JE MAGNETISME

L'HOMME LE PARFUM door Yves Saint Laurent is een Eau de Parfum voor heren die behoort tot de Woody Aromatic-geurfamilie en werd gelanceerd in 2020.

Het is geïnspireerd op de aantrekkingskracht van een man met een unieke stijl, gekenmerkt door charisma, durf en sensualiteit. Een geur gecreëerd door het Franse huis van Yves Saint Laurent dat erin geslaagd is de perfecte balans te vinden tussen ultra mannelijkheid en verfijning, het grove en het delicate, industrie en luxe.

De reukpiramide heeft een explosieve, frisse uitlaat met tonen van Primofiori-citroen, kardemom en ozon. Het hart is raadselachtig met de essentie van basilicum, violette bladeren en geranium. Allemaal omhuld met een donkere en houtachtige ultra-mannelijke achtergrond met tonen van ceder, vetiver, kasjmier en ambroxanhout.

DE FLES. De iconische fles en het zilveren zeshoekige deksel met verfijnde en moderne facetten van blauwe tinten. Binnenin een intens blauw sap dat de blijvende kracht van een elegante en charismatische man oproept.

PERFECT VOOR JOU. L'Homme Le Parfum is gemaakt om aan je te denken, op zoek naar dat accessoire dat je nodig hebt om je meest mannelijke kant te versterken ... Het is de uitdrukking van de hedendaagse man. De perfecte balans tussen mannelijkheid en verfijning, ruw en delicaat. Het frisse en houtachtige parfum en de magnetische en sensuele halo zullen je overtuigen.

VERLEIDELIJK. Stijl moet niet alleen zijn ... Je moet ook weten hoe je het moet dragen. Daarom is L'Homme jouw geur en die van mannen die, zoals jij, een zeer gedefinieerde persoonlijke stijl hebben. Universele en unieke mannen die onweerstaanbaar aantrekken ... Het spel van verleiding, jij bent ermee begonnen.
Olfactorische Groepen
Bos Aromatisch
Datum van de Presentatie
2020
EAN
3614272890626 / 3614272890633

Yves Saint Laurent - L' HOMME LE PARFUM - Meningen

*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen