Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Goede voornemens voor het nieuwe jaar om uw schoonheidsroutine te verbeteren

SCHOONHEIDSROUTINES
Goede voornemens
Goede voornemens voor het nieuwe jaar om uw schoonheidsroutine te verbeteren
Goede schoonheidsgewoonten voor 2024

Het begin van het jaar is altijd de gelegenheid om doelen en goede gewoonten te stellen die ons helpen onze schoonheidsroutine te verbeteren. Dit is het perfecte moment om de komende twaalf maanden te organiseren en kleine veranderingen aan te brengen om voor onszelf te zorgen.

Bij Perfume's Club weten we dat het niet gemakkelijk is om constant te zijn en dat de meeste mensen in januari met veel energie en verlangen beginnen, maar naarmate de dagen verstrijken en er geen onmiddellijke resultaten zijn, hebben we de neiging goede gewoonten op te geven. De sleutel is geduld! Hier vindt u een reeks redenen en tips waarmee wij u willen motiveren, zodat u dit jaar resultaten boekt.

Volg een eenvoudige schoonheidsroutine

Het is beter om schoonheidsroutines met veel stappen te vermijden die we vaak te lui zijn om dagelijks uit te voeren en die onze huid kunnen overbelasten. Kies voor enkele producten, maar met ingrediënten of actieve ingrediënten die de basisbehoeften dekken die jij op dit moment nodig hebt. Wees regelmatig en verwen uw huid elke dag. Wij verzekeren u dat u na verloop van tijd de resultaten zult merken en dat u een mooiere en gezondere huid zult hebben. Onthoud dat u onder geen enkele omstandigheid de belangrijkste stap van allemaal mag overslaan: dubbele reiniging . Ga nooit slapen zonder je make-up te verwijderen en maak je huid grondig schoon, zo voorkom je oneffenheden.

Redden! Profiteer van kortingen en uitverkoop

Investeer in kwaliteitsproducten. Profiteer altijd van kortingen tijdens verkoopcampagnes, op deze manier bespaart u geld en kunt u producten van hogere kwaliteit betalen. Probeer uw schoonheidsroutine niet te vaak te veranderen. Als u een product vindt dat voor u werkt en u voelt dat uw huid het op prijs stelt wanneer u het aanbrengt, verander het dan niet.

Gebruik elke dag zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is en blijft je beste bondgenoot. Verlaat het huis niet zonder, zelfs als het geen zomer is. Wen er maar aan om uw huid elke dag te beschermen tegen de zon en andere externe invloeden, zoals schermverlichting. Het is de beste anti-verouderingsbehandeling die er is.

Zorg goed voor wat je eet en hydrateer je lichaam dagelijks

We zijn wat we eten en het is essentieel om op onze voeding te letten als we een gezonde huid, haar, nagels en een gezond lichaam willen hebben. Vergeet niet hoe belangrijk het is om veel water te drinken, stel een dagelijks doel en dwing jezelf om dit te bereiken . Drink veel vocht en probeer een uitgebalanceerd dieet te volgen, zodat u een flexibelere en gezondere huid krijgt.

Verschoon de kussensloop elke week

Wist je dat het niet vaak wassen van je kussensloop de oorzaak kan zijn van puistjes? Vooral de hygiëne van lakens en kussenslopen is de oorzaak van veel huidproblemen, vooral die welke verband houden met acne. Doe dit kleine gebaar en voorkom veel problemen met de productie van overtollig talg.

Goede voornemens

Wees bewuster van de planeet

Doe mee aan de verandering! elk klein gebaar telt. In de schoonheidswereld zijn er steeds meer merken die zich bij de verandering aansluiten en zich meer bewust zijn van en betrokken zijn bij de planeet. Het is super belangrijk voordat je een product koopt, kijk naar de beschrijving om op de hoogte te zijn van welke acties de merken uitvoeren.

• Formuleringen van natuurlijke oorsprong of veganistisch .

Dierproefvrij . niet getest op dieren.

Geen afval : ze verminderen de hoeveelheid afval en elimineren plastic voor eenmalig gebruik, en vervangen het door plastic met meerdere gebruiksduren.

Solidariteitsproducten: een deel van de winst gaat naar een vereniging, NGO of specifiek doel.

Goede voornemens

Stichting Kleine Wens

BRUINE STER SOLIDARITEIT ARMBAND

Armbanden
€ 6,00

Duurzame of herbruikbare verpakkingen : gemaakt van biologisch afbreekbare, gerecyclede of oplaadbare materialen, om onnodig verbruik van hulpbronnen te voorkomen.

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen