Wie zijn wij?

Perfume’s Club is een onlineparfumshop die producten aanbiedt uit de hele schoonheidssector. In onze virtuele etalage vind je de beste merken uit de parfum- en cosmeticawereld. Onze missie is om onze klant de beste service te kunnen aanbieden. Perfume’s Club is geen officiële distributeur van parfums, maar een onafhankelijke verkoper die de echtheid van al zijn producten garandeert en certificeert. Om dit waar te kunnen maken, hebben wij een uitstekend team professionals en een uitgebreide kennis van de sector. Perfume’s Club is onderdeel van een familiebedrijf met zetel in Palma de Mallorca (Beauty Luxe Distributions S.L.), dat al veel ervaring heeft in de wereld van de exclusieve parfums. Meer dan 50 jaar ervaring in de sector staan garant voor een jong en ondernemend team dat zich altijd opnieuw heeft weten uit te vinden en de parfumhandel weten aan te passen aan de 21ste eeuw. In de nauwelijks twee jaar dat Perfume´s Club bestaat, is zij gegroeid en bevindt zich in een bevoorrechte positie, niet alleen in haar sector maar over de gehele linie en ontvangt belangrijke prijzen zoals de E-commerce voor de beste onlineshop van 2011.

Gezien de producten die we verkopen beschouwen we het van vitaal belang dat we een open communicatie met onze klanten hebben. We zijn zeer actief op de sociale netwerken en blogs van de sector, we hebben zelfs ons eigen blog gemaakt met als doel om onze bezoekers betere informatie te kunnen geven over de laatste nieuwtjes uit de branche en nieuwsberichten over de parfumerie, de beautywereld, tips en weetjes.

We beschikken naast een community manager, die gespecialiseerd is in dit type activiteiten ook over een eigen klantenservice met hoog opgeleid personeel die er is om de beste service te geven en het imago van onze producten te waarborgen.

We geloven in het belang van een hechte band scheppen met onze klanten en volgers en te luisteren naar hun mening, zowel over hun smaak als over onze producten en diensten die we bieden. Zo kunnen ons voortdurend verbeteren.

De service is net zo belangrijk voor ons en daarom hebben we ervoor gekozen om de beste faciliteiten aan te bieden wat betreft de betaalwijzen, zo kun je bij ons betalen met creditcard, onder rembours, PayPal, en overschrijvingen. Onze levertijd bedraagt tussen de 2 en 4 werkdagen.

Bij Perfume´s Club doen we er alles aan om het imago van onze exclusieve merken van de producten die we verkopen en hoe we ze presenteren op onze website, te waarborgen waarbij we aandacht besteden aan de optimale fotokwaliteit, de lay-out en de overige technische aspecten, zodat op geen enkele manier wordt afgedaan aan de glamour gilde waarin onze handel zich bevindt. Perfume´s Club actualiseert steeds de inhoud van de website en het beeldmateriaal om steeds het imago fris te houden wat betreft nieuwtjes en het om zoeken naar producten eenvoudiger te maken, zoals merken sorteren per categorie en op alfabetische volgorde. Ieder merk wordt op de website getoond met een korte uitleg over zijn geschiedenis, zodat de klant beter begrijpt waar het vandaan komt en zodat beter begrepen wordt waar ieder merk voor staat dat we verkopen. Bij ieder product sommen we de geschiedenis op zodat de klant helemaal kan opgaan in de wereld van luxe die hoort bij de producten die we verkopen. Bij de cosmeticacategorie geven we de gebruiksaanwijzingen van de fabrikanten en voegen we hier de tips van onze schoonheidsspecialiste aan toe. We hebben ook een gedeelte waar onze geregistreerde bezoekers hun menig kunnen achterlaten over de producten en ervaringen en gebruikswijzen kunnen uitwisselen, om zo nog meer informatie aan onze vaste en of toekomstige klanten te kunnen geven.

Het veiligheidsniveau van Perfume´s Club is goed genoeg om enige vorm van inmenging of onrechtmatige toe-eigening van de persoonlijke gegevens van de klant te voorkomen. Via de website kan de consument zijn persoonlijke gegevens inzien, aanpassen of verwijderen via automatische e-mails of automatisch gegenereerde brieven. We volgen de richtlijnen van de Spaanse wetgeving voor bescherming van gegevensbescherming, genaamd Ley Orgánica de Protección de Datos (LOPD) . Ook zijn we geaccrediteerd door Confianza Online, een bedrijf dat zich bezighoudt met het controleren van de goede bedrijfshandelingen en ethische gedragscodes van hun leden en bedrijven die via internet hun diensten en/of producten verkopen.

Bij Perfume´s Club doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden, waarbij we vooral streven naar Wanneer de klant niet tevreden is, dan bieden we aan om het artikel terug te laten sturen, en we zullen altijd het artikel proberen te ruilen of het aankoopbedrag terug te betalen, indien dat gevraagd wordt.

*5
© Perfumesclub.com 2009 - 2019 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares | DE |AT |UK |ES |FR |BE |IT |LT |LV |NL |PL |PT |SK |SI |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen