Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen
Thierry Hermès begon zijn atelier van gesmede harnassen voor de transportindustrie in 1828 in de parijse wijk Grands Boulevards. In 1880 erfde zijn zoon Charles-Emile, de fabriek en hij breidde zijn bedrijf uit met paardrijzadels. Jaren later hebben zijn twee kinderen Adolphe y Émile-Maurice het bedrijf overgenomen en die kregen de vergunning voor de sluiting van ritsen en begonnen toen ook veel kledingstukken van leer te maken.

In 1935 presenteerden ze een van hun artikelen met de meeste bekendheid, de sjaals van Hermès carré gemaakt van chinese zijde. Jaten later in 1950 kwam het logotype van de koets met het paard en begon hij zijn artikelen te verkopen met de klassieke oranje verpakking, die we vandaag de dag kennen zoals zijn parfum Concentre d'Orange Verte.

Gedurende de jaren 60 gingen ze verder met de fabrikatie van hun sjaals, tassen en accessoires. Eentje kreeg de naam van Kelly Bag ter ere van Grace Kelly. In 1974 presenteerden ze hun eerste parfum, Amazone, we hebben nu een grote verscheidenheid van parfums Hermès, waar boven uitsteekt Caleche of ook Terre d'Hermes.
HERMÈS H24  parfum
Gratis verzend
Last Units
HERMÈS TWILLY D'HERMÈS LOT parfum
Gratis verzend
Bieden
HERMÈS EAU DE RHUBARBE ÉCARLATE  parfum
Gratis verzend
Last Units
HERMÈS H24  parfum
Gratis verzend
HERMÈS H24 GEVAL parfum
Gratis verzend
Last Units
HERMÈS JOUR D’HERMÈS ABSOLU parfum
Gratis verzend
Last Units
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen