Gratis monsters
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
Thierry Hermès begon zijn atelier van gesmede harnassen voor de transportindustrie in 1828 in de parijse wijk Grands Boulevards. In 1880 erfde zijn zoon Charles-Emile, de fabriek en hij breidde zijn bedrijf uit met paardrijzadels. Jaren later hebben zijn twee kinderen Adolphe y Émile-Maurice het bedrijf overgenomen en die kregen de vergunning voor de sluiting van ritsen en begonnen toen ook veel kledingstukken van leer te maken.

In 1935 presenteerden ze een van hun artikelen met de meeste bekendheid, de sjaals van Hermès carré gemaakt van chinese zijde. Jaten later in 1950 kwam het logotype van de koets met het paard en begon hij zijn artikelen te verkopen met de klassieke oranje verpakking, die we vandaag de dag kennen zoals zijn parfum Concentre d'Orange Verte.

Gedurende de jaren 60 gingen ze verder met de fabrikatie van hun sjaals, tassen en accessoires. Eentje kreeg de naam van Kelly Bag ter ere van Grace Kelly. In 1974 presenteerden ze hun eerste parfum, Amazone, we hebben nu een grote verscheidenheid van parfums Hermès, waar boven uitsteekt Caleche of ook Terre d'Hermes.
HERMÈS is a well-known product brand of perfumery. The HERMÈS brand boasts a wide variety of perfumes, with unmistakable fragrances for HERMÈS lovers. Get one now at a very special price! The many product ranges are must-haves in the world of perfumes. Find the fragrance you're looking for in Perfumes Club and buy your HERMÈS perfume online at a very special price.
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen
We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.