We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen

HERMÈS TERRE D’HERMÈS EAU GIVRÉE

Eau de Parfum - Refillable perfume voor man

TERRE D'HERMÈS GIVRÉE oplaadbare eau de parfum van Hermès .

Terre d'Hermès Eau Givrée Parfum voor Mannen Eau de Parfum.

De nieuwe Terre d'Hermès Eau Givrée Eau de Parfum staat voor de warmte van ijs: fris en intens tegelijk.

Binnen de Terre d'Hermès-collectie, geïnspireerd door de relatie van de mens met de aarde, zijn bescheiden en harmonieuze dialoog met de natuur en de elementen, verkent Terre d'Hermès Eau Givrée een nieuw gebied waarin frisheid en kracht te vinden zijn.

De geur, gecreëerd door Hermès-parfumeur Christine Nagel, combineert de kracht van citroen en de doordringende frisheid van jeneverbes met de kracht van Timut-peper. Het verrassende gevoel van een ijzige adem wordt gecombineerd met de genereuze minerale en houtachtige tonen die typisch zijn voor Terre d'Hermès.

Terre d'Hermès Eau Givrée bevat twee tegengestelde polen in een hervulbare en recyclebare fles: emotie en kracht. Het matglas en het geborstelde aluminium roepen het idee op dat de aarde door vorst wordt bedekt.

"Een sluier van vorst bevrucht de aarde en verlevendigt haar met een nieuwe en verkwikkende kracht", Christine Nagel, creatief directeur van Hermès Parfums.

Topnoten: Citroen
Hartnoten: jeneverbessen
Basisnoten: Timut peper

Olfactorische Groepen
Fris Citrus
Datum van de Presentatie
2022
Ontwerpers
Christine Nagel
EAN
3346130012245 / 3346130012375

ALGEMENE AANBEVELINGEN

Om de geur langer te laten hangen, breng je je geur aan aan de binnenkant van je polsen en achter je oorlellen. Deze pulszones hebben een hogere temperatuur dan de rest van het lichaam, waardoor de geur langzamer verdampt.

Het rechtstreeks aanbrengen van parfum op kleding kan vlekken, beschadiging en verandering van de stof veroorzaken.

Om het geurspoor te verlengen, raden we aan om de producten uit het assortiment te gebruiken, zoals douchegels, bodylotions of deodorants.

BEHOUD

Bescherm uw geur tegen direct zonlicht en hitte, anders kan de samenstelling van de geur veranderen en een trieste herinnering aan uw favoriete aroma worden.

HERMÈS - TERRE D’HERMÈS EAU GIVRÉE - Meningen

HERMÈS - TERRE D’HERMÈS EAU GIVRÉE - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen