Algemene voorwaarden
Identificatie van verkoper
Perfume's Club is een geregistreerd handelsmerk van Beauty Luxe Distributions S.L.U.
Met statutaire zegel in C/ Asipo, 4 Polígono Industrial Can Valero, 07011, Palma de Mallorca, Spanje BTW ESB57818197.
Toepassing van de algemene verkoopsvoorwaarden
Door te bestellen bij www.perfumesclub.nl accepteer je de actuele algemene verkoopsvoorwaarden volledig.
Goedkeuring van de prijzen
Onze prijzen zijn alleen gericht op klanten met een afleveradres in Nederland.

De artikelen op onze website zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Presentatie van de artikelen
De artikelen die verkocht worden, worden zo nauwkeurig mogelijk omschreven en gepresenteerd.
Prijzen van de producten
Perfume's Club wil zijn klanten de beste prijzen op de onlinemarkt aanbieden, waarbij de tarieven aan de noden van onze gebruikers worden aangepast. De doorgestreepte prijzen refereren naar de prijzen op onze website.  Het grootste bedrag refereert naar onze huidige verkoopsprijs inclusief BTW.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Perfume's Club behoudt zich het recht voor om te allen tijden de prijzen aan te passen. Wanneer een prijs wordt aangepast, wordt de prijs toegepast die geldig is op het moment waarop de aankoop voltrokken wordt.
Bestelling en veilige betaling
Transactie: U kunt betalen door het bedrag te storten of door het over te maken naar het banknummer dat we via onze partner Adyen naar uw mail zullen versturen, de meest eenvoudige en snelle manier.

Bankoverschrijving in contanten: Je kunt bij ieder filiaal van “La Caixa” op de voorgenoemde rekening het geld contact storten. We raden deze betaalwijze echter niet aan, omdat de bank hiervoor extra kosten in rekening kan brengen die niet direct voortvloeien uit Perfume's Club. Je dient aan de bank te melden dat ze de optie 'betalen aan derden' selecteren, zodat deze kosten in rekening worden gebracht bij Perfumes Club.

Creditcard: Je kunt zonder extra kosten betalen met creditcard.

PayPal: Betaal snel en veilig met PayPal met creditcrad of debitcard, zonder dat je betaalgegevens deelt met Perfume’s Club. PayPal codificeert je gegevens automatisch met de beste technologie die op de markt is. Er worden geen extra kosten bovenop de bestelwaarde gerekend voor het betalen met PayPal.

Betaal via PayPal: de Perfume's Club heeft een akkoord gesloten met de provider van PayPal dat ons betalingsproces nog gemakkelijker maakt. Om de betalingen via PayPal makkelijker te maken vragen we u éénmalig toestemming om bij de Perfume's Club de betalingen via uw PayPal account te laten verlopen. Als u uw toestemming verleent kunt u uw betalingen via PayPal in de toekomst doen zonder hier steeds opnieuw uw persoonlijke gegevens voor in te hoeven vullen.

Als u een betalingsovereenkomst met PayPal heeft gemaakt door het vakje "Gegevens van PayPal onthouden" aan te vinken, en u wilt deze overeenkomst annuleren, kunt u dit via uw PayPal account doen.

Punt 1: Uitleg "Reference Transaction"

Door jezelf bij de perfumesclub.com door middel van paypal bekend te maken verleen je toestemming voor identificatie en voor de bevestiging van betalingen door op ieder moment van betaling en identificatie, die de niet geïdentificeerde gebruikers die ditzelfde systeem gebruiken ook moeten ondergaan, de gegevens automatisch weer te geven, en zo de transactie van jouw aankoop soepeler te laten verlopen en voorkomt dat je je steeds opnieuw moet identificeren of de betalingsmethode opnieuw moet accepteren.

Punt 2: Hoe moet ik een betalingsovereenkomst annuleren?

Log in op jouw PayPal account, ga naar "Mijn rekening" tabblad en kies vervolgens voor het sub tabblad "Profiel".
Kies bij de optie of kolom " Financiële Informatie" voor "Lijst met bevoegde betalingen" of "Periodieke betalingen"

Uitblijven van betaling
Perfume's Club behoudt zich het recht voor om een bestelling niet af te leveren of te annuleren wanneer een klant niet het totaal of een vorige bestelling maar gedeeltelijk betaald heeft of wanneer er met die klant nog een rechtsgeschil loopt. Ditzelfde geldt wanneer er fraude vermoed wordt of wanneer niet aan de betaalvoorwaarden is voldaan bij de transactie.
Perfume's Club controleert alle bestellingen die op internet worden geregistreerd. Deze controles dienen ertoe om Perfume's Club te beschermen tegen fraude.
Onze klantenservice kan alle nodige documenten opvragen om een bestelling te kunnen voltooien, zoals een bewijs van inschrijving van de gemeente van degene die de bestelling plaatst alsmede van degene die op het afleveradres woont, etc..). Deze aanvragen vinden plaats via telefoon of e-mail:
- Bij gevallen waar het afleveradres en het factureringsadres afwijken.
- Bij een nieuwe klant.
- Bij bestellingen boven de 150 euro.
- Bij bestellingen onder rembours.
- Bij gevallen waar creditcardfraude vermoed wordt.
Veligheid bij het betalen
Om de veiligheid bij het betalen te garanderen maakt Perfume's Club gebruik van CyberPack van "La Caixa". Deze service maakt gebruik van SSL zodat vertrouwelijke gegevens, zoals de 16 cijfers van de creditcard, de verloopdatum en de CVC direct en versleuteld naar de serverr van de bank worden verstuurd, zonder dat de gegevens worden opgeslagen op de server van Perfume's Club. Kijk voor meer informatie op onze pagina "Veilig betalen".

Als je bovendien kiest om PayPal te gebruiken kun je dat veilig en snel doen via je PayPal-account met je credit- of debitcard, zonder dat er betaalgegevens worden gedeeld met Perfume’s Club. PayPal versleutelt automatisch de vertrouwelijke gegevens met de beste technologieën die er op de markt verkrijgbaar zijn.
Indentificatie
De klant die al een bestelling heeft geplaatst bij Perfume's Club kan een wachtwoord kiezen, zodat hij niet iedere keer opnieuw alle gegevens hoeft in te vullen bij een volgende bestelling.
Perfume's Club erkent alle klanten die al geregistreerd zijn als eigen klanten.
Het wachtwoord dat wordt toegekend aan de klant is vertrouwelijk en persoonlijk en dient nooit met iemand te worden gedeeld.
Wanneer de klant van Perfume's Club zijn wachtwoord is vergeten of kwijtgeraakt dient hij gebruik te maken van de daarvoor bestemde link wanneer hij onze website binnengaat.
Om de identificatie van de klant eenvoudiger te maken dient de klant een wachtwoord en zijn e-mailadres op te geven, waarbij hij aan Perfume's Club toestemming geeft deze gegevens als cookie op te slaan in het systeem. De cookie wordt alleen gebruikt om de klant te kunnen identificeren.
Verzendvoorwaarden
Bestellingen worden binnen 1 werkdag nadat ze geplaatst zijn, verstuurd en worden binnen 3 tot 5 werkdagen bij de klant afgeleverd, vanaf het moment dat de bestelling geregistreerd is. Situaties die buiten de wil of mogelijkheden van Perfume's Club liggen kunnen voor vertragingen in de bestellingen zorgen.

Feestdagen binnen de Autonome Gemeenschap van Madrid moeten worden beschouwd als feestdagen voor “perfumesclub.nl”, aangezien onze logistiek vanuit Madrid wordt aangestuurd. We bieden bij voorbaat onze excuses aan voor enig ongemak dat hieruit kan ontstaan.
Verzendkosten
Aflevertijd:

• GLS: 4-6 dagen
• UPS: 3-5 dagen

Land Kosten van vervoer Gratis verzending vanaf Drager
ES
Recogida en oficina
3.95 99
Correos
ES 3.95 99
Correos
ES 3.95 99
Correos Express
ES
Canarias
6.49
Correos Express
PT 4.49 99
Correos Express
DE 5.49 99
DHL
DE 5.99 DHL packstation
DE 6.99 GLS
DE 9.79
UPS
DE 8.79
UPS
AT 5.99 99 GLS
AT 9.79
UPS
AT 8.79
UPS
CH 7.9 Fr 109.99 Fr
UK £ 4.99 £ 79
GLS
UK £ 8.99
UPS
UK £ 8.09
UPS
NL 6.99 99 GLS
NL 10.99
UPS
NL 9.99
UPS
NO 99 Kr 1199 Kr
SE 89 Kr 1099 Kr
FR 4.99 99
Mondial Relay
FR 5.95
GLS
FR 9.99
UPS
FR 8.99
UPS
BE 6.99 99
GLS
BE 8.99
UPS
BE 7.99
UPS
PL 37,00 zl 319,00 zl
GLS
PL 55,99 zl
UPS
PL 34,99 zl
UPS
IT 5.99 99
GLS
IT 8.99
UPS
IT 7.99
UPS
SK 9.99 99
GLS
SK 13.99
UPS
CZ 9.99 99
GLS
CZ 13.99
UPS
CZ 12.99
UPS
SI 9.99 99
GLS
SI 13.99
UPS
LT 10.99 99
GLS
LT 13.99
UPS
LV 10.99 99
GLS
LV 13.99
UPS
Echtheidsgarantie
Al onze producten zijn echt en zijn verkregen binnen de Europese Unie en mogen daar vrij verhandelt worden. Geen enkel artikel van ons is gemanipuleerd of anderzijds aangepast. Wij houden ons altijd aan de geldende wetten aangaande merkproducten.
Returns of defective products or products in poor condition. Legal guarantee.

Warranty. Return of non-conforming products

Despite our strict quality controls, for reasons beyond our control, you may receive an unwanted item, an item with a factory defect or one in poor condition. Perfume’s Club is responsible for this under the terms established in the consumer protection legislation.

According to this regulation, the products are guaranteed for two years from the date of delivery. The consumer must report the lack of conformity within two months after he became aware of it.

Perfume’s Club is not responsible for negligent or improper use of the product purchased.

In case of defective product or a product in bad condition, we will proceed with its replacement. Our carrier will pick up the defective product. It is essential that you accompany it with a copy of the sales invoice.

Once the conditions for the replacement of the product have been verified, a new one will be sent without further delay. All the procedures will be totally free for the consumer.

Right of withdrawal. Change or return procedure.

Perfume’s Club offers her customers the possibility of returning their orders. If you are not satisfied, we will refund your money.

However, due to reasons of health protection and hygiene, we do not accept the return of cosmetic products (creams, shampoos, soaps, gels, hairdressing products, etc.) unsealed.

In order to exercise your right of withdrawal, the consumer must inform the Perfume’s Club by the means it deems appropriate (mail, email, fax, etc.). To do this, you can use, although not required, the form available through the following link: document withdrawal, which conforms to the model annexed in the Law for the defense of the rights of consumers and users (RDLeg. Nov. 16).

Conditions for changes or refunds

The client has a period of 14 calendar days to exercise his/her right of withdrawal, counting from the date of receipt of the article(s). It is not necessary to indicate a reason for exercising the right of withdrawal. For greater flexibility in the processing, we appreciate that the client follows the procedure detailed below, although it is not mandatory for the exercise of the rights contemplated in this section.

Step 1: Contact us through the section "Returns" in your user account, to communicate that you want to make a return of your order. You can also use and send the model withdrawal document mentioned above, sending it through our Contact Form

We will send you an immediate confirmation of the receipt of your request.

Step 2: Pack your order under the same conditions you received it. Perfume’s Club will send a messenger to your home to collect the order.

You must assume the direct cost of returning the goods.

Step 3: Once the items have been received, Perfume’s Club will refund to you, the total amount paid minus the cost of return: collection cost and refund management to the warehouse. Perfume’s Club reserves the right to compensation for the difference between the value of the items sent to the customer and returned by the latter in the following cases:

When the products have been used or manipulated improperly or negligently or not according to their characteristics by the Client.

When the products have been hit or damaged.

When the return by the customer is not made in the original box.

When the lack of conformity is due to wear and tear due to normal use.

If they modify, alter or replace some of the data of the ticket or proof of purchase.

If the serial number or identification of the product is handled.

If all the elements, accessories, cases or boxes are not returned with the product.

We ask the customer to take special care to return the eye glasses in perfect condition. It is important that, in addition to returning the case, the wipe and the box in good condition, the eye glasses are returned with clean lenses. Otherwise, Perfume’s Club may deduct the cost of cleaning the crystals from the amount of the refund.

Verantwoordelijkheid
Op geen enkel moment is Perfume's Club verantwoordelijk voor enige schade die kan worden opgelopen door gebruik te maken van onze website, zoals naar binnen gaan, advies vragen, het invullen van gegevens, het plaatsen van bestellingen, het afleveren van bestellingen of enige andere service. Perfume's Club is op geen enkel moment verantwoordelijk voor enige afwijking in de service, externe infiltraties of computervirussen Alle gevallen die het Spaanse Hoge Gerechtshof (Tribunal Supremo) beschouwt als overmacht stellen Perfume's Club volledig vrij van enige verantwoordelijkheid die hieruit kan voortvoeien.
Bescherming van intellectuele eigendom
De inhoud van deze pagina is eigendom van Beauty Luxe Distributions S.L. De wetgeving aangaande intellectuele eigendom geeft hen alleenrecht over de inhoud.

Het is niet toegestaan de inhoud van Beauty Luxe Distributions S.L. (gedeeltelijk) aan derden te verstreken zonder schriftelijke toestemming. Het is ten strengste verboden om de inhoud van deze website op enige manier (gedeeltelijk) te kopiëren.

Beauty Luxe Distributions S.L. zal ieder wettig middel aangrijpen om het niet-toegestane gebruik van de inhoud van www.perfumesclub.nl te stoppen.
Bonnen
De tegoedbonnen worden via ons promotiesysteem of eventueel via marketingcampagnes ontvangen.

De tegoedbonnen kunnen worden ingeruild, maar er kan slechts 1 bon per bestelling worden gebruikt.
De voorwaarden om de tegoedbonnen in te ruilen staan in de bestelling. Deze kunnen onder andere een minimale bestelwaarde, een bepaalde bestelperiode of een eerste aankoop van een nieuwe klant zijn.

De acties en kortingen zijn niet accumulatief. De kortingen zijn dus niet geldig op artikelen die worden beschouwd als "aanbiedingen".
Wedstrijden
Deelname aan de wedstrijden die Perfume's Club organiseert is volledig vrij en verplicht niet tot aankoop. Ze zijn gericht op klanten uit Nederland.
De winnaars van de wedstrijden ontvangen via e-mail of telefoon een bericht over wat ze gewonnen hebben. De prijs kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties.
Alleen in uitzonderlijke gevallen zijn de waardebonnen 3 maanden geldig en de geschenkcheques een jaar.

Als de waarde van de geschenkcheque minder is dan de waarde van de bestelling dient de klant het verschil in prijs te betalen via een van de beschikbare betaalmethoden.

Wanneer je ons je e-mailadres verstrekt, geef je hiermee automatisch toestemming om een newsletter van perfumesclub.nl te ontvangen.
Perfume's Club behoudt zich het recht voor om een wedstrijd uit te stellen of te annuleren en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor problemen die zich kunnen voordoen gedurende de uitvoering.
Deelname aan een wedstrijd houdt in dat je de voorwaarden van dit reglement volledig accepteert.
Het reglement kan op ieder moment gewijzigd worden wanneer de organisator een clausule toevoegt, waarbij de betoogde voorwaarden in acht worden genomen.
Iedere vorm van fraude of poging tot fraude die ten doel heeft ten onrechte een prijs in de wacht te slepen, kan juridische gevolgen met zich meebrengen.
Omschrijvingen en waarderingen van de producten
Alle opmerkingen dienen aan de deelnamenormen te voldoen die hieronder worden omschreven, waarbij altijd respect moet worden getoond voor de rest van de gebruikers. Als dit niet het geval is behoudt Perfume's Club zich het recht voor om de publicatie te wissen.
  • Alle commentaren waarvan de inhoud of links als lasterend, beledigend, kwetsend, grof kunnen worden beschouwd of die in strijd zijn met de grondwet of die in verband kunnen worden gebracht met terrorisme of geweld in het algemeen of die minderheden of kinderen kunnen kwetsen worden niet geaccepteerd.
  • Alle commentaren waarvan de inhoud racistisch, seksistisch, homofobisch of discriminerend is of die beledigend kan zijn voor geslachtsidentiteit of die in het algemeen kunnen worden beschouwd als een aanval op een collectieve minderheid zoals een bepaald ras, geslacht, nationaliteit, religie, leeftijd of enige vorm van lichamelijke of geestelijk handicap worden niet geaccepteerd.
  • De commentaren mogen geen dreigingen, beledigingen, of persoonlijke aanvallen bevatten richting andere gebruikers van het forum.
  • Alle commentaren die op enigerwijze spam, reclame of auteursrechtelijk beschermd materiaal bevatten, worden verwijderd.
  • Alle commentaren die ten doel hebben het debat te saboteren door bijvoorbeeld een woord, zin of paragraaf 25 keer te herhalen, worden verwijderd.
  • Alle commentaren met daarin pornografisch of obsceen materiaal kunnen worden verwijderd indien Perfumesclub.nl van mening is dat dit aanstootgevend kan zijn voor minderjarigen.
Perfume's Club behoudt zich het recht voor om alle commentaren die niet aan de bovengenoemde normen voldoen, te verwijderen. Perfume's Club is niet verantwoordelijk voor de meningen die de gebruikers geven via de deelnamemiddelen.
Aanpassingen aan de website
Perfume's Club behoudt zicht het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing veranderingen door te voeren aan zijn website die hij als belangrijk beschouwt, waarbij de inhoud of services gewijzigd of verwijderd kunnen worden of de wijze waarop deze op de website gepresenteerd worden.
Online Vertrouwen
De partijen zullen alleen hun geschillen oplossen bij de daarvoor bestemde gerechtelijke instanties, die voor beide partijen vrij zijn om te kiezen. Perfume's Club is lid van CONFIANZA ONLINE en verplicht zich tot het volgen van de voorwaarden van de Código Ético. Wanneer er relevante geschillen ontstaan met onlinereclame of verdragen, bescherming van persoonlijke gegevens, bescherming van minderjarigen en toegang, kan de gebruiker zich wenden tot het juridisch apparaat voor geschillen van CONFIANZA ONLINE (www.confianzaonline.es), dat in het gerechtshof belichaamd wordt door Publicidad de Autocontrol y la Junta Arbitral Nacional de Consumo.
Geldende wetgeving
De relatie tussen Beauty Luxe Distributions, S.L.U. en de gebruiker staat onder Spaanse wetgeving.
*5
© Perfumesclub.com 2009 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares | DE |AT |CH |NO |SE |UK |AU |CA |NZ |US |ES |MX |FR |BE |IT |LT |LV |NL |PL |PT |SK |SI |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen