We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

Ghd DUET STYLE professionele 2-in-1 heteluchtstyler

Hair Dryer Hair straightener

Verwachte levering: Maandag 12-6-2023

DUET STYLE professionele 2-in-1 heteluchtstyler van GHD .

REVOLUTIONAIRE AIR-FUSION™-TECHNOLOGIE

Een exclusieve kamer die state-of-the-art interne aerodynamica combineert met 4 intelligente lage-temperatuurplaten om het haar tegelijkertijd te drogen en steil te maken zonder het te beschadigen.


TOT 48 UUR ONGEKENDE ZACHTHEID

ghd duet stijl droogt en stylet het haar perfect van wortel tot punt, beschermt het natuurlijke vocht van je haar tijdens het föhnen, voor zacht haar dat je niet kunt stoppen met aanraken!


SHINE SHOT™-MODUS VOOR HET POLIJSTEN VAN DROOG HAAR

De exclusieve Shine- modus Shot ™ transformeert duet stijl op een ultramoderne ghd - stijltang en werkt bij de optimale temperatuur van 185°C, dit keer zonder lucht, alleen voor gebruik op droog haar.


KRACHT DUO

Breng ghd smooth talker aan voordat u ghd gebruikt duet stijl om de resultaten te maximaliseren en tot 72 uur zachtheid en zachtheid en 25% meer duurzaamheid tegen kroezen te bereiken .

EAN
5060760618636
color
negro

Ghd - DUET STYLE professionele 2-in-1 heteluchtstyler - Meningen

Ghd - DUET STYLE professionele 2-in-1 heteluchtstyler - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen