Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Volledige review van het GHD DUET droogstrijkijzer

WIJ HEBBEN HET GETEST
GHD DuetStyle
Volledige review van het GHD DUET droogstrijkijzer
Onze mening en ervaring met DUET
Het deskundige team van Perfume's Club stelt verschillende producten op de proef om complete beoordelingen van cosmetica, make-up of kappers aan te bieden, laten we gaan!

Welk product testen we?

De nieuwe GHD DUET föhn-strijkijzer .
GHD DuetStyle
Wat is het?

Eerste innovatieve 2-in-1 styler, stijltang en föhn in dezelfde haartool . Transformeert het haar van nat naar droog en plat gestreken. De meest geavanceerde technologie in zowel strijkijzers als drogers, gemaakt om je stylingroutine te vereenvoudigen.

Het heeft Air-fusion™ -technologie die de ultrageconcentreerde luchtstroom door een droogkamer leidt en, samen met de 4 platen, kamt en droogt bij een lage temperatuur.

Na het drogen heb je de Shine Shot™ -modus om het glad te maken, te polijsten en het haar uitzonderlijke zachtheid en glans te geven.

Hij wordt geleverd in een hittebestendige beschermhoes om hem op te bergen als je klaar bent.

GHD DuetStyle

Wat belooft het?

1. Vereenvoudig de haarroutine
2. Soepeler en sneller resultaat
3. Van nat naar schadevrij stylen
4. Zeer laag geluidsniveau van de droger

Laten we onze tester ontmoeten...

GHD DuetStyle
Haar naam is Paula, ze is 26 jaar oud en werkt op de marketingafdeling.

Hoe is je haar?

Hij heeft kort haar, fijn haar, natuurlijke kleur en wordt gemakkelijk vet. Het haar is steil, maar met vorm in het gebied van de oren, de binnenkant van de nek en punten.
Ze houdt ervan om haar haar perfect in model te brengen met een stijltang, maar ze gebruikt het niet vaak om haar haar niet te beschadigen.

Wat is het proces?

1. Ik heb het overtollige vocht in mijn haar met een handdoek gedroogd .
2. Ik heb mijn haar in secties verdeeld om het gemakkelijk te kunnen drogen.
3. Zet de DUET 3 seconden op de wortel en schuif hem langzaam door het slot.
4. Herhaal het proces nog een keer en het is droog. Ga verder met de rest van het haar.
5. Zodra het droog is, activeert u de Shine Shot™ -knop, de platen van het strijkijzer worden geactiveerd om het kapsel te polijsten en glans toe te voegen. Ik passeerde het strijkijzer om het ontkrullen in de schaduw te stellen en voilà! Perfect haar .

Eerste algemene indruk van DUET…

“Het is een hulpmiddel dat iets groter is dan een stijltang, maar kleiner en lichter dan een föhn, DUET weegt niet , wat op prijs wordt gesteld, zodat mijn armen niet moe worden terwijl ik mijn haar doe. Als je hem aanzet, begint hij een veel lager geluid te maken dan dat van een föhn .”

Eerste indruk bij het aanbrengen op het haar...

“Ik was verrast omdat mijn haar met één beweging achterbleef zonder de vorm die ik niet leuk vind in het gebied van de oren en nek en glad. Veel meer kapsel. Hoewel de essentiële finishing touch Shine Shot™ is, viel me het gepolijste, perfecte en glanzende haar op.”
GHD DuetStyle
Voor
Na

Zou Paula dit product aanbevelen?

“Ja, ik raad het aan omdat ik denk dat het een geweldig hulpmiddel is voor degenen onder ons die het graag recht willen houden en de droger helpt om het vanaf het begin recht te trekken. Ook voor wie veel reist en voor zijn kapsel een föhn en een strijkijzer nodig heeft zonder beide tools mee te nemen.”

Wat vond je het leukst en wat vond je het minst leuk?

GHD DuetStyle
Wat hij het leukst vond... dat het een innovatief hulpmiddel is en tijdens het drogen kan ik mijn haar al steil maken zonder dat ik een borstel nodig heb (aangezien ik niet weet hoe ik beide dingen tegelijkertijd moet gebruiken). Wat hij het minst leuk vond... om de finish perfect te laten zijn, moet je kleine strengen nemen en beetje bij beetje gaan.

Eindscore op 10...

GHD DuetStyle
"Een 9 omdat het de behoefte heeft opgelost dat ik mijn haar heel steil moest kammen zonder dat ik een haarborstel nodig had, alleen met een hulpmiddel kan ik het drogen en perfect in model brengen."
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen