Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier

JEAN-PAUL GAULTIER begon zijn loopbaan in de mode met schetsen die hij stuurde naar de bekende ontwerpers. In 1976 presenteerde hij zijn eerste collectie en in 1981 was hij bekend als de rebelde ontwerper door zijn stijl. Hij was een overtreder in zijn modeshows vanwege de verschillende modellen met rondingen, andere met piercings en tatoeages en hij had ook oudere mannen in dienst, zelfs heeft hij vfrouwen als mannen verkleed en andersom. In 1993, aan de hand van het huis Puig,kwam zijn eerst parfum op de markt. Op dit moment de meest bekende is Jean Paul Gaultier Le Male.
Jean Paul Gaultier is a well-known product brand of perfumery. The Jean Paul Gaultier brand boasts a wide variety of perfumes, with unmistakable fragrances for Jean Paul Gaultier lovers. Get one now at a very special price! The many product ranges are must-haves in the world of perfumes. Find the fragrance you're looking for in Perfumes Club and buy your Jean Paul Gaultier perfume online at a very special price.
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen