Giorgio Armani STRONGER WITH YOU INTENSELY

Eau de Parfum spray voor man

EEN NIEUWE ALLIANTIE VAN EEUWIGE LIEFDE ...

STERKER MET JE INTENS door Giorgio Armani is een Eau de Parfum voor mannen die is opgenomen in de Woody Oriental Fougère-familie, uitgebracht in 2019 samen met de vrouwelijke versie, ze onthullen een nieuwe aflevering van 's werelds meest anticiperende romantische verhaal van de parfumerie.

Een inspirerend verhaal over blijvende liefde tussen twee mensen. De kracht van liefde en een authentieke relatie. Een jong stel dat grenzeloos van elkaar houdt. Een onverwoestbare alliantie tussen twee geliefden. Twee parfums die elkaar aanvullen. Een eerbetoon aan ware, pure en eeuwige romantiek, die bij deze gelegenheid zowel de aromatische tonen als de gevoelens versterkt.

Mannen en vrouwen zijn verschillend, maar we hebben dingen gemeen, zoals deze twee geuren die een ingrediënt delen: vanille. Voor hem een Eau de Parfum Fougère Oriental Woody, in wiens kielzog bedwelmende tonen als roze peper, vanille, een nieuw akkoord van kastanje- en amberhout. Een essentie die schittert vanwege zijn warmte en die op de huid zit en een omhullende en zeer verslavende sluier creëert.

HET PERFECTE PAAR VOOR SAN VALENTÍN! Een ideaal cadeau om je partner op Valentijnsdag te verrassen. Een teken van vertrouwen, verlangen en liefde in de vorm van parfum.

DE FLES De flessen volgen dezelfde lijnen als de vorige versies, het verandert eenvoudig de intensiteit van de kleur van zijn innerlijke essentie. De stop symboliseert een set ringen, eeuwige en onbreekbare allianties die opnieuw verwijzen naar oneindige liefde die elk type barrière doorbreekt.

VERGRENDELENDE GESLACHTEN . Met dit parfum verhoogt Armani niet alleen de schoonheid van vrouwelijkheid of mannelijke aantrekkelijkheid, maar verstrengelt hij ook de deugden van beide geslachten om te bewijzen dat het zonder de ene onmogelijk is dat de andere bestaat. Een absolute roep om gelijkheid, eenheid en kracht.
Olfactorische Groepen
Bos Oriental Fougere
Datum van de Presentatie
2019
EAN
3614272225695 / 3614272225701 / 3614272225718

Giorgio Armani - STRONGER WITH YOU INTENSELY - Meningen

4
About 5
1 Meningen
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
12-12-2019
Perfect !!!
Heb hem gekocht voor een voordelige prijs. Erg tevreden mee, ondanks dat de levertijd wat minder is. Zeker 5 werkdagen
Has this comment been useful for you? (0)
Menno
Verified purchase
Geslacht:
Vrouw
Age:
Tussen de 36 en 50 jaar
Has been using this product for:
Less than 6 months
Menno recommends this product
*5
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen