Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Violette shampoo om de blonde kleur te beschermen

SCHOONHEIDSROUTINES
Lila shampoo
Violette shampoo om de blonde kleur te beschermen
Hoe werken ze? Weet jij hoe je ze moet gebruiken?

Blond, wit of gebleekt haar oxideert gemakkelijk wanneer het wordt geconfronteerd met bepaalde externe agressies zoals zonnestraling, hittegereedschap, chloor, zeewater of vervuiling. Het behouden van een stralende blondine is soms ingewikkeld en het is noodzakelijk om producten te gebruiken die de toon versterken. Paarse of violette shampoo, ook bekend als lila, bevat koude pigmenten die fungeren als een neutraliserende behandeling voor de ongewenste oranje of gelige reflecties die optreden als gevolg van deze oxidatie.

Waarom zijn deze shampoos paars?

De reden dat deze shampoos violette pigmenten hebben, is omdat violet en geel tegenover elkaar staan op het kleurenwiel, het zijn tegenpolen en heffen elkaar op. Om deze reden corrigeert de paarse kleur gelige tinten, dus als je langer een perfect en glanzend blond wilt behouden, begin dan met het gebruik van paarse shampoo in je haarroutine. Dit zal je beste bondgenoot zijn.

Hoe gebruik je violetshampoo en hoe vaak?

Breng het slechts één of twee keer per week aan, onder de douche, op nat haar, na uw gebruikelijke shampoo en laat het minimaal 2 minuten inwerken. Spoel het vervolgens af met veel koud water, dit zal je helpen de nagelriem te sluiten en de kleur te verzegelen.

Deskundigen raden af om ze dagelijks te gebruiken, omdat te veel blootstelling aan deze pigmenten ervoor kan zorgen dat je haar als bijwerking een violette tint krijgt. Bovendien hebben ze over het algemeen de neiging de haarvezels veel uit te drogen.

Volgende. Wij onthullen aan u welke onze favorieten zijn:

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen