Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Afdeling baby's en kinderen

TRENDS
baby's en kinderen
Afdeling baby's en kinderen
Hoe slaap te reguleren tijdens de vakantie

Tijdens de vakantie is het onvermijdelijk om gewoontes te veranderen en de dagelijkse routine te verliezen, het is tijd om de klok niet zo veel in de hand te houden en je te laten meeslepen door andere plannen.

Reizen met de kleintjes is mogelijk, maar we kunnen niet negeren dat deze ongebruikelijke situatie de slaap en nervositeit van de baby kan beïnvloeden. Uiteindelijk gaan we ofwel later naar bed, ofwel zijn we veel tijd buitenshuis, ofwel veranderen we de tijden van de maaltijden... al deze "abnormale" situaties voor hen kunnen hun routine en gemoedsrust veranderen.

baby's en kinderen

We beschrijven 5 technieken die zeker nuttig zijn om de slaap te reguleren.

1. Rustroutines

Het is belangrijk om schema's op te stellen die vergelijkbaar zijn met de gebruikelijke schema's, vooral met betrekking tot voedingen, baden en uren slaap.

2. Het badritueel

Heet-warm water (35 graden), een natuurlijke spons en milde zeep bevorderen de ontspanning van de baby enorm. Het is belangrijk om tijdens uw vakantie door te gaan met uw dagelijkse badroutine en een aangename omgeving te vinden, weg van lawaai.

3. Diffuser met een ontspannend aroma

Tijdens het baden, als het niet thuis is, raden we aan om een paar minuten van tevoren een diffuser, een kaars of wierook aan te steken. Ontspannende aroma's zoals lavendel, sinaasappelolie, valeriaanessence of bergamot zijn ideaal om de perfecte omgeving te creëren.

4. Massagemoment

Deze stap is essentieel, we houden allemaal van massages en we kunnen niet ontkennen dat het een super aangenaam en ontspannend moment is. Zoek voordat je begint een warme en rustige kamer waar je je prettig voelt en zet achtergrondmuziek op om de ideale omgeving te creëren. Masseer zijn buik, armen, voeten en rug in cirkels.

5. Ontspannende muziek, dim licht en slapen maar!

Bereid het moment van de nachtopname voor, in een rustige omgeving met achtergrondmuziek en een gedimd licht dat slaap bevordert.

Bij Perfume's Club hebben we een sectie voor baby's en kinderen met een breed scala aan producten en merken voor de beste prijs.

Denenes, Mustela, Johnson's Baby, Weleda, Dodot, Nenuco, Picu Baby en nog veel meer.

Ontdek ze in één klik.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen