Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Ga jij dit jaar trouwen?

TRENDS
Bereid uw huid voor op uw bruiloft
Ga jij dit jaar trouwen?
Bereid je huid voor op de grote dag

Wilt u dat uw huid er perfect uitziet op uw trouwdag? Als je dit jaar trouwt , gefeliciteerd! We gaan je uitleggen hoe en hoe lang van tevoren je je huid moet voorbereiden als je wilt dat deze er stralend uitziet voor de grote dag.

Onvolkomenheden zoals roodheid, puistjes, enkele rimpels of een gevoel van dofheid of vermoeidheid zijn vaak symptomen van stress. Daarom is het noodzakelijk om minimaal twee maanden vóór de geplande datum een voorbereidings- en herstelplan te activeren.

TIP: Gebruik de dagen vóór de bruiloft geen nieuwe producten en voer geen behandelingen uit. U moet elke irritatie of huidreactie vermijden.

Als u overweegt een esthetische behandeling te ondergaan, moet u weten dat experts en dermatologen van mening zijn dat een grondige reiniging en wat dagelijkse verzorging vanuit huis voldoende zijn in de maanden vóór de bruiloft. Bij Perfume's Club bieden we je de beste schoonheidstips, zodat je 'ja, dat wil ik' kunt zeggen met een filmhuid.

Bereid uw huid voor op uw bruiloft

Gezichtspeeling

Laat uw huid reinigen of peelen bij een gespecialiseerd schoonheidscentrum om de oppervlakkige huidlagen te verwijderen en de celregeneratie te bevorderen. Een essentiële stap om de huid voor te bereiden en te verzorgen.

Dagelijkse gezichtsreiniging

Reinig uw gezicht elke ochtend en avond om het altijd schoon te houden en toekomstige onvolkomenheden te voorkomen. Kies een ongeparfumeerde, hypoallergene en niet-comedogene reiniger die specifiek is voor uw huidtype.

Extra hydratatie

Drink minimaal twee liter water per dag en breng een of twee keer per week een hydraterend, verzachtend en voedend masker aan om een sappige en gezonde huid te krijgen.

schoonheidsroutine

Zorg voor een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Gebruik de juiste producten volgens de huidige behoeften van uw huid en vermijd comedogene producten. De drie basisproducten zijn serum, oogcontour en vochtinbrengende crème .

Andere aanbevolen producten

En tot slot: als u uw schoonheidsbehandeling compleet wilt maken, neem dan andere topproducten op in uw verzorgingsroutine. Misschien had je er nog niet over nagedacht, maar we verzekeren je dat als je ze probeert, je het verschil zult merken.

lippenbalsem

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen