Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Make-uptrends die sociale netwerken overspoelen

TRENDS
Make-uptrends
Make-uptrends die sociale netwerken overspoelen
Ontdek de make-up die het beste bij jou past

Keer terug naar eenvoud en een natuurlijk, licht en minimalistisch gezicht . Natuurlijkheid is in de mode en daardoor zijn we de contourtechniek en foundations met veel dekking die een te “verzonnen” effect achterlaten volledig vergeten.

We brengen 4 make-uptechnieken, geïnspireerd door beroemdheden als Hailey Bieber en Kendall Jenner, die TikTok onder de aandacht brengen omdat ze natuurlijk zijn en een mooi resultaat opleveren. Van de frisse charme van Strawberry Make up , de natuurlijkheid van No Make Up , tot het gouden en stralende Golden Hour of de warme elegantie van Latte Make up .

Klaar voor een make-over geïnspireerd door de meest virale sensaties?

Aardbei make-up

Make-uptrends

De ‘aardbeienmake-up’-look richt zich op zachte, warme tinten. De sleutel is om de helderheid van de huid te benadrukken, een subtiele roze tint te bereiken en te pronken met een roze huid met nep-sproeten op de neus en wangen (optioneel). Sappige lippen met een roze glans en omlijnd voor volume en een oogschaduw in bruine tinten.

Make-up, geen make-up

Make-uptrends

Deze trend omarmt natuurlijkheid, een minimalistische stijl met neutrale tinten. De sleutel is om een lichte basis en een palet van zeer natuurlijke nude-tinten te gebruiken. De roze highlighter zal je beste bondgenoot zijn, al moet je hem wel in precies de juiste hoeveelheid aanbrengen en alleen op strategische plekken zoals de jukbeenderen en het puntje van de neus. Het doel is om een sappige look en een mooi effect te bereiken zonder dat het lijkt alsof je make-up draagt.

Gouden uur

Make-uptrends

Geïnspireerd door zomermiddagen waarop je huid er gebruind, gehydrateerd en stralend uitziet. Meng je make-upbasis met een paar druppels vloeibare highlighter en je krijgt dat natuurlijke, maar glanzende effect. Breng tot slot een licht bronzingpoeder aan, niet te donker, met verhelderende deeltjes. Je kunt je look compleet maken met een gouden oogschaduw, een bruine lipliner en een natuurlijke glans.

Latte make-up

Make-uptrends

Geïnspireerd door de rustgevende warmte van koffie met melk, wordt deze techniek gekenmerkt door het sterk accentueren van de jukbeenderen en ogen met behulp van aarde- en geroosterde tonen. Een gezellig en verfijnd gevoel dat we Bella Hadid of Zendaya hebben zien dragen. Een monochrome, glamoureuze en warme make-up die de natuurlijkheid niet opgeeft. Gebruik een lichte foundation of natuurlijke BB-crème om de huid een stralend en stralend effect te geven.

Hier laten we je nog 3 andere natuurlijke looks zien die je met slechts 3 simpele stappen kunt bereiken:

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen