Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Schoonheidstrends 2024

TRENDS
Trends 2024
Schoonheidstrends 2024
Ontdek wat trendy is

Als u een schoonheidsliefhebber bent, zult u zeker geïnteresseerd zijn om te weten welke trends dit jaar sterk zijn. Om deze reden hebben we een compilatie gemaakt van een aantal nieuwe make-up, kapsels en/of looks die viraal zijn gegaan! Je kunt ze niet missen als je een van die mensen bent die graag altijd op de hoogte is.

Het is tijd om bij te praten en samen te ontdekken wat de nieuwste trends zijn, ze uit te proberen en te beslissen of ze echt bij onze persoonlijkheid en stijl passen.

Gehydrateerde en gezonde huid

Make-up met lichte basis die zorgt voor een gezond huideffect. Het idee is om er goed, gehydrateerd en stralend uit te zien, zonder dat het lijkt alsof je make-up draagt.

Make-up in koude tinten

De ogen zullen de onbetwiste sterren van de make-uplooks zijn. Aquamarijnblauwe schaduwen zullen dit jaar het meest worden gebruikt. Blauw is een minder harde tint dan zwart en helderder dan bruin, waardoor het de look benadrukt en onweerstaanbaar maakt.

Als je lichte ogen hebt, gebruik dan donkerblauw, dit is neutraal en contrasteert met elke huidskleur.

glanzende lippen

Lipglosses zijn weer in de mode. Het proces om te pronken met prachtige lippen is om de contouren aan te geven met een nude-potlood en vervolgens een glanzende balsem aan te brengen die ons helpt de sappigheid maximaal te benadrukken.

natuurlijke wenkbrauwen

Dikke, natuurlijke en goed verzorgde wenkbrauwen zijn terug en blijvend. Alleen de lege ruimtes worden opgevuld, waardoor de unieke schoonheid van elke persoon wordt benadrukt.

Lichaamsverzorging

Lichaamscrèmes, scrubs en verstevigingen zijn in volle gang. Het doel is om een fluweelzachte, gouden en glanzende huid te bereiken die ons laat stralen.

De natte look

De wetlook is niets meer dan het dragen van je haar met een wet-effect naar achteren. Een actueel, sexy, glamoureus en gedurfd kapsel, maar ook gemakkelijk en perfect voor elke gelegenheid. Een andere optie die erg modieus en erg praktisch is, zijn vlechten, vooral extra lange.

“Perzik Fuzz” -mode

Een zachte en fluweelachtige perzikkleur, een balans tussen roze en oranje. Die warme toon die met alle kleuren combineert en elke huidskleur en haarkleur flatteert. Een veilige gok!

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen