Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Ultralichte zonnebrandcrème voor het lichaam

TRENDS
Zonnebrandmiddelen
Ultralichte zonnebrandcrème voor het lichaam
Het gevoel dat je niets op je huid draagt

Met de komst van de lente beginnen de zonnige dagen en dwingt de hitte ons om minder kledinglagen te dragen. We willen allemaal profiteren van de zon op een terras, tijdens een excursie, op het strand of in het zwembad, maar het is belangrijk om te beseffen dat de huid van ons lichaam tijdens de wintermaanden bedekt is en daarom met de komst van de eerste zonnestralen, moeten we voorzichtig zijn en de zon meer dan ooit beschermen als we brandwonden willen voorkomen.

Vergeet niet dat we het hele jaar door zonnebrandcrème voor het gezicht moeten gebruiken, dit is de belangrijkste stap in de schoonheidsroutine. Dat is de reden dat er al geruime tijd een groot aantal gezichtszonnebrandmiddelen bestaat met een vloeibare en onzichtbare textuur, die zich perfect aanpassen aan de huid. Maar als we het hebben over zonnebrandmiddelen voor het lichaam , met hoge of zeer hoge bescherming, welke ultralichte opties zijn er dan? Het antwoord is veel! Hoewel we nog steeds denken dat onze huid beter beschermd zal zijn met een vettige, dichte en vettige zonnebrandcrème, waardoor ons gezicht wit wordt, is dit niet waar. De formules van de merken zijn in de loop der jaren veel verbeterd en we kunnen nu ultralichte en transparante texturen vinden, die ons gelijkmatig beschermen en geschikt zijn voor alle huidtypes.

Zonnebrandmiddelen

Ons doel is om u te helpen de bodyprotector te vinden, met een lichte textuur en snelle opname, die geen vettig laagje op de huid achterlaat, de zonnestralen blokkeert en een onmiddellijk gevoel van comfort geeft.

Bij Perfume's Club hebben we onze ultralichte favorieten geselecteerd, waarvan je niet eens merkt dat je ze draagt. En welke heeft jouw voorkeur?

Op onze website vind je zonnebrandmiddelen van de beste merken, tegen de beste prijs.

ZIE PERCELEN
Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen