We gebruiken cookies voor meer gebruiksgemak om je interessante inhoud te tonen. Als je doorgaat met surfen accepteer je ons cookiebeleid.
Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Retourgarantie
Levering binnen 3-5 dagen
ACIDS PEELING glycolic acid 15%

Alchemy Care Cosmetics ACIDS PEELING glycolic acid 15%

Face scrub - exfoliator

ALCHEMY CARE COSMETICS door ZUREN PEELING glycolzuur 15%.

Nachtserum met 15% glycolzuur, allantoïne en aloë vera, om het oppervlak diep te vernieuwen, te exfoliëren, de teint te egaliseren en de huid op een zeer effectieve manier te herstructureren zonder deze te irriteren.

Vertaald door Google
Huidtype
Alle Huidtypes
Behandeling
Nacht
Texturen
Olie
Formaat
Tweefasig
Ingrediënten
Niacinamide
EAN
8436587022272
ingredients
aqua, glycolic acid, glycerin, triethanolamine, polyacrylate crosspolymer - 6, sodium hydroxyde, aloe barba densisleaf juice, benzyl alcohol, panthenol, bisabolol, allantoin, disodium edta, t-butyl alcohol, dehydroacetic acid, farnesol, citric acid, ascorbic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium sulfite.
Breng 's avonds een paar druppels serum aan op de gereinigde huid voor de crème over het hele gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Het wordt aanbevolen om dit serum om de andere avonden aan te brengen (ongeveer 3 avonden per week).
Vertaald door Google
cosmetisch product. Niet eten. Vermijd contact met de ogen. Als huidirritatie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Het gebruik ervan moet strikt voor een gezonde en intacte huid zijn. Voor gebruik wordt een pleistertest aanbevolen. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Vertaald door Google

Alchemy Care Cosmetics - ACIDS PEELING glycolic acid 15% - Meningen

Alchemy Care Cosmetics - ACIDS PEELING glycolic acid 15% - Vragen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN £5* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen