Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Cosmetica met Gotu Kola

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Aziatische vonk
Cosmetica met Gotu Kola
Kent u alle voordelen ervan?

Misschien heb je al iets gehoord over de krachtige voordelen van dit ingrediënt.

Centella asiatica wordt al jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde. Dit wonder is een extract verkregen uit de oude Gotu Kola -plant, aanwezig in de moerassige gebieden van Azië. Een legende zegt dat Bengaalse tijgers hun wonden genazen door over deze plant te wrijven.

Tegenwoordig wordt het in veel cosmetica, voor het gezicht en het lichaam, gebruikt vanwege zijn antioxiderende, ontstekingsremmende, verzachtende en helende eigenschappen. Een ingrediënt rijk aan vitamine C, A, B1 en B2, niacine en caroteen. Stimuleert de productie van collageen: verstevigt, verstevigt en verjongt het uiterlijk van de huid.

Het is een ideaal bestanddeel om een gezond uiterlijk te bereiken op alle huidtypes, maar vooral op de gevoelige en acnegevoelige huid. Als je last hebt van acne, irritaties of roodheid, voeg gotuola toe aan je schoonheidsroutine. Dankzij de medicinale voordelen wordt het ook vaak gebruikt voor de behandeling van huidziekten zoals psoriasis, dermatitis of wonden.

Anti-veroudering

Het werkt tegen de tekenen van veroudering en helpt de huid te verstevigen.

Antioxidant

Het is een ideaal ingrediënt als het gaat om het beschermen van de huid tegen vrije radicalen.

Pijn verlichtend

Centella asiatica heeft hydraterende, beschermende en verzachtende eigenschappen. Bovendien helpt het ontstekingen, roodheid, brandwonden en insectenbeten te verminderen.

Reparateur

Het is een component die het genezingsproces versnelt en erin slaagt weefsels te vernieuwen. Het kan zeer nuttig zijn bij het genezen van tatoeages en na ontharing.

Anti-cellulitis en anti-striae

Het verhoogt de bloedcirculatie, waardoor het een perfecte bondgenoot is bij de behandeling van cellulitis. Het verhoogt ook de collageensynthese, waardoor de huid steviger en resistenter wordt.

Wacht niet langer om een perfecte huid te hebben!

Wil jij 5 euro korting* winnen op je volgende aankoop? U hoeft zich alleen maar te registreren en wij sturen u een welkomstmail met de bonus.
*Beschikbaar voor de eerste aankoop van niet-geregistreerde gebruikers. Minimaal aankoopbedrag: €49. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.
Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen