Gratis monsters
Veiligheid en vertrouwen
Levering binnen 3-5 dagen

BeautyLovers · Blog

Elizabeth Arden Retinol Vernieuwingscrème Masterclass

MASTERCLASS
Huidglazuur
Elizabeth Arden Retinol Vernieuwingscrème Masterclass
Wij ontdekken alle voordelen ervan

De kracht van Retinol

Wat is retinol? Ook bekend als Retinoïde, het is een actieve vorm van vitamine A, een van de meest effectieve actieve ingrediënten en aanbevolen door dermatologen om de productie van elastine en collageen te verhogen. Retinol is een antioxidant die veel voordelen voor de huid biedt: het vermindert vlekken en rimpels, bevordert de celvernieuwing en helpt een helderdere huid te laten zien.

Het is het meest effectieve cosmetische alternatief om de tekenen van veroudering te bestrijden, een pure vorm van vitamine A, die in combinatie met andere retinoïden zoals HPR betere resultaten biedt zonder het risico op irritatie te vergroten.

Elizabeth Arden lanceert zijn nieuwe Retinol + HPR Ceramide vernieuwende crème , met een krachtige hydraterende formule die Retinol, HPR (High Performance Retinol), peptiden, ceramiden, hyaluronzuur en verzachtende botanische extracten bevat. De ultralichte textuur vermindert zichtbaar rimpels en poriën, waardoor de huid steviger, vernieuwd, gevoed en stralend wordt.

Voordelen van Retinol Vernieuwingscrème

Deze vernieuwingscrème van Elizabeth Arden wordt als zeer effectief beschouwd dankzij de geavanceerde technologie die pure Retinol combineert met HPR, een nieuwe generatie retinoïde die 10 keer krachtiger is en zelfs na aanbrengen een langdurige afgifte biedt.

  • Verzacht: vermindert zichtbaar lijntjes en rimpels in gezicht, hals en decolleté.
  • Vernieuwt: uniforme en stralende huid, gladder en steviger.
  • Perfectioneert de huidtextuur: stimuleert de celvernieuwing en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën.
  • Revitaliseert: verhoogt de collageenproductie en versterkt de hydratatiebarrière.
Huidglazuur

De niet-comedogene formule en ultralichte textuur worden snel opgenomen zonder vettige resten achter te laten. De formule is zacht genoeg om op alle huidtypes te worden aangebracht, zowel overdag als 's nachts. Ja inderdaad! Vergeet niet om zonnebrandcrème aan te brengen nadat u deze 's ochtends heeft aangebracht. Vanaf het eerste gebruik laat deze krachtige maar zachte vochtinbrengende crème de huid gevoed, stralend en gerevitaliseerd achter.

Bewezen resultaten

  • 100% neemt een vermindering van rimpels waar na 4 weken. **
  • 99% ziet hun huid er steviger en jonger uitzien, met minimale poriën en een verbeterde helderheid van de huid na 4 weken. **
  • 100% meldt dat de huid er stralend uitziet, met een verbetering van de tonus en textuur na 4 weken. **
  • 100% ziet na 4 weken een verbetering in de huidtextuur en -tint. **

*Gebaseerd op een consumentenonderzoek onder 74 deelnemers.

**Gebaseerd op een consumentenonderzoek onder 74 deelnemers na 4 weken.

Maak de routine compleet met producten uit de Retinol-lijn van Elizabeth Arden tegen de beste prijs bij Perfume's Club.

Veel voorkomende vragen

Retinol wordt altijd 's nachts aanbevolen, waarom kan ik deze crème overdag gebruiken?

Retinol wordt 's nachts aanbevolen omdat het een molecuul is dat gevoelig is voor licht en zuurstof. De formule van deze nieuwe crème bevat HPR en vitamine E, die de stabiliteit van Retinol tijdens het aanbrengen op de huid verbeteren, waardoor de effectiviteit dag en nacht behouden blijft.

Hoe kan het 2% retinol bevatten, als het toegestane maximum 0,3% is?

Dit verwijst naar de concentratie pure Retinol die wordt aanbevolen in formuleringen die zonder medisch toezicht worden aangebracht. Retinol + HPR Ceramide Water Cream combineert verschillende soorten retinoïden die samen oplopen tot 2%, waardoor maximale effectiviteit en veiligheid wordt gegarandeerd.

Als ik Retinol Ceramide Capsules en Retinol + HPR Ceramide Watercrème in hetzelfde ritueel aanbreng, zal het dan te veel zijn?

Nee, beide producten zijn geformuleerd om samen te gebruiken. Als u net begint met het gebruik van retinol, kunt u beginnen met de crème en later het serum gebruiken om een krachtigere behandeling met grotere voordelen te creëren.

De Retinol + HPR Ceramide Watercrème, kan ik deze vanaf het begin dag en nacht gebruiken?

Ja, zonder probleem. Over het algemeen wordt aanbevolen dat formules met Retinol langzaam, beetje bij beetje, worden aangebracht totdat de tolerantie gegarandeerd is. In het geval van de crème is dit niet nodig, tenzij er eerdere ervaringen zijn die wijzen op een geleidelijke toepassing bij het eerste gebruik.

Wil je jouw mening over dit bericht delen?
Vul het volgende formulier in en verstuur het en wij publiceren uw mening.
Annuleren
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN WIN 5€* GRATIS!
Download App App Store Google Play
© Perfumesclub.com 2009 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | NIF ESB57818197 Geregistreerd merk onder Beauty Luxe Distributions SLU | Islas Baleares |
WIJ BELLEN U KOSTELOOS
U kunt nu telefonisch bestellen